ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΚΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΤΕΡ;

πηγή: Intime
 

Λέμε για «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η πραγματική «Μαφία» και «Κόζα Νόστρα» είναι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και για να μιλάμε συγκεκριμένα στην FIFA και την UEFA. Αυτά είναι τα άντρα της «γκαγκστερικής» συμμορίας, που είναι επόμενο να δρα υπερεθνικά, και έξω από τους νόμους και τα αθλητικά νομοσχέδια κάποιων Κοντονήδων σε εθνικό πεδίο.

Γράφουμε αυτές τις αράδες με αφορμή την είδηση, που μόνο σοκ δεν προκαλεί και σύμφωνα με την οποία δέκα υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA συνελήφθησαν σε ξενοδοχείο της Γενεύης. Πού είναι το περίεργο; Εκτός κι αν δεχθούμε ότι οι εξοχότατοι κύριοι που ασχολούνται με τις μπίζνες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου το κάνουν για... το καλό του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι λιγάκι... παράξενο πως κάθε φορά που είναι να γίνουν εκλογές στην FIFA σκάει κάτι πολύ χοντρό σε βάρος του Μπλάτερ; Του μονοφαγά. Του καπετάν Ένα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δηλαδή που έχει τον πρώτο λόγο στις μπίζνες της FIFA.

Να σου πω ένα κόλπο του Μπλάτερ, που πρώτα απ' όλα θέλει να διατηρεί την εξουσία του. Του λέει μια χώρα της Αφρικής, μιλάμε για συγκεκριμένη περίπτωση, «Βοήθησέ μας, μίστερ πρέζιντεντ».

Καλός άνθρωπος ο Μπλάτερ, τους λέει: «Θα σας δώσω ό, τι θέλετε, αλλά βάλτε πρόεδρο τον τάδε, είναι εξαιρετικός κύριος κι αγαπάει τη χώρα σας». Και τους πασάρει έναν φυγόδικο που παίρνει την υπηκοότητα της χώρας και γίνεται Γκιρτζίκης στην τοπική ΕΠΟ.

Το ίδιο έκανε και στο Τρινιτάντ ο Μπλάτερ, αλλά εκεί τον φυγόδικο που τους πάσαρε τον συνέλαβε μετά από κάποιους μήνες η ιντερπόλ.

Επειδή ο Μπλάτερ το έχει παρατραβήξει, επειδή ανεξέλεγκτα στην πραγματικότητα διαχειρίζεται τα δις των δις σαν ο Νο1 εξουσιαστής στο διεθνές ποδόσφαιρο, είναι επόμενο να έχει «ανταγωνιστές» που κινούν τα νήματα και τα κύματα της διεθνούς αστυνομίας σε βάρος του προέδρου της FIFA.

Διαβάστε ακόμα:

Τι κρύβεται πίσω από τη σύλληψη 10 στελεχών της FIFA