ΠΟΙΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΝΕΣΕΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

«Sports director» θα 'ναι ο Δανός Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ. Καμμία σημασία πως λέγεται. «Διευθυντής αθλητικός», Γενικός προϊστάμενος, αρχικουμανταδόρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μάνατζερ της ΠΑΕ. Μην κολλήσουμε στις λέξεις. Σημασία έχει ποια ευθύνη αναλαμβάνει ο έμπειρος Άρνεσεν που έχει δουλέψει σε πολύ σοβαρά μαγαζιά, όχι σε καφενεία βαλκανικά, όπως ο ΠΑΟΚ.

Ξέχνα τι ακριβώς έκανε ο Άρνεσεν στην Τότεναμ και στην Τσέλσυ, στο Αμβούργο και την Μέταλιστ. Κάθε ομάδα έχει τις δικές της ανάγκες, τις ιδιαιτερότητές της και ανάλογα προσαρμόζεται ο «τεχνοκράτης» Φρανκ Άρνεσεν. Να μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ, όπου ο άνθρωπος θα έχει μια άλλου τύπου ενασχόληση. Ποια είναι αυτή;

Όπως ένας διευθυντής σ' ένα σχολείο! Θα είναι υπεύθυνος για όλες τις τάξεις. Για όλα τα θέματα του σχολείου. Δεν θα είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ούτε θα παρεμβαίνει στο έργο του. Ούτε καν θα ζητήσει να έχει λόγο στην επιλογή του προπονητικού επιτελείου του ανθρώπου που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ της προσεχούς σαιζόν. Τη δουλειά, όμως, του νέου προπονητή θα την «παρακολουθεί» και θα την αξιολογεί ο Άρνεσεν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία; Αν πράγματι ο πρώην ποδοσφαιριστής αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει η γνωστή μέχρι σήμερα τακτική του Ιβάν, όλα και όλοι στο φλου, τότε και ο Γκαρσία θα δουλεύει με «κάρτες» του Άρνεσεν. Και θα βαθμολογείται με την παραγωγή της δουλειάς του. Το ίδιο και ο Γιώργος Γεωργιάδης αν θα επανέλθει στα προηγούμενα καθήκοντά του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ικανοποιήθηκε ο Αρνεσεν με τα χάλια του ΠΑΟΚ