ΑΠΟ ΜΠΙΖΝΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΙΒΑΝ;

πηγή: Intime
 

Ποιος φταίει εάν ο ΠΑΟΚ τερματίσει τελευταίος, τέταρτος και καταιδρωμένος στα play-off, ρωτάω. Οι ασόβαροι θα πουν ο Γεωργιάδης. Ο Αναστασιάδης. Γιατί όχι και οι παίκτες. Κάποιος έχει την ευθύνη γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη θέση στα play-off, ίσως δεν τερματίσει ούτε πίσω από τον Παναθηναϊκό. Πιθανόν να φταίει αυτός που ασπρίζει τις γραμμές στην Τούμπα.

Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης δεν φταίει. Και πώς να φταίει όταν πληρώνει την εφορία. Αυτό θα πουν όσοι αντιμετωπίζουν τον Ρώσο επιχειρηματία σαν κορόιδο. Δεν τον βλέπουν, δεν θέλουν να τον δουν σαν επιχειρηματία. Ότι κάνει μπίζνες στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, θέλει δεν θέλει κάνει μπίζνες. Όπως όλες οι ευρωπαϊκές ΠΑΕ. Όπως η UEFA και η FIFA. Μπίζνες κάνουν. Ποδοσφαιρικές μπίζνες. Έχει κόστος να μην βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ στα play-off. Θα πονέσει η τσέπη του αν δεν περάσει από την δεύτερη θέση. Θα ταλαιπωρηθεί η ομάδα αν πάρει την τρίτη θέση.

Άσε τον οπαδό. Ο οπαδός δεν έχει σχέση με το ταμείο της ΠΑΕ, μόνον θα χαρεί ή, θα πικραθεί. Ανάλογα. Με την επιτυχία της ομάδας, με την αποτυχία.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει προπονητή. Ούτε τους παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσει την προσεχή σαιζόν. Δεν έχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας. Και πώς να το έχει, αφού από τη θέση που τελικά θα πάρει στα play-off θα κριθεί αν θα ξεκινήσει ενωρίτερα ή, αργότερα τη... νέα προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, για να διακριθεί στην Ευρώπη.

Έτσι που λες. Τίποτα δεν έχει ο ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο εν όψει της νέας σαιζόν. Όλα είναι στον αέρα. Ξέχασα! Έχει τον Ιβάν. Τον φιλάνθρωπο Σαββίδη που πληρώνει την εφορία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟ 9-0 την ομάδα του Ιβάν