ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Αν ήμουν Αλαφούζος θα την έκανα την κίνηση. Ο Παναθηναϊκός, που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα play-off, χάνει στη Λεωφόρο από τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή είναι η κίνηση μετά την απόκτηση του παικταρά Εσιέν.

Για πρωτάθλημα πάει ο Παναθηναϊκός την προσεχή σαιζόν. Δεν υπάρχει αμφισβήτηση γι' αυτό. Εδώ με Μπούρμπο και Κουτρουμπή ο Αλαφούζος, κι όχι με Σισαί και Εσιέν, έλεγε ότι κτυπάμε πρωτάθλημα. Πώς, όμως, θα το πάρεις, κύριε, αν δεν κάνεις «δημόσιες σχέσεις». Έτσι λέω εγώ.

Ο Αστέρας ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση των play-off. Μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ ότι για μια ελληνική ομάδα η δεύτερη θέση στα play-off λέει πολλά. Υπάρχει διαφορά κρίσιμη με την τρίτη θέση.

Το δίνω, λοιπόν, το παιχνιδάκι απόψε στον Αστέρα και η ομάδα της Τρίπολης σχεδόν σιγουρεύει τη δευτεριά. Μιλάμε για πακέτα, έτσι; Άλλο η 2η κι άλλο η 3η θέση. Και εγώ σαν Παναθηναϊκός έχω την πολυτέλεια, χωρίς να χάσω την πρωτιά, να «κλείσω» από τώρα το «2» στην Τρίπολη την προσεχή σαιζόν. Τράμπα.

Να μάθει και ο Ιβάν που ξέκοψε από τη «συμμαχία» με τον Αλαφούζο στην επιχείρηση της εξυγίανσης του πρωταθλήματος και στον πόλεμο κατά του Μαρινάκη. Α, έτσι ξηγιέσαι, σύντροφε Σαββίδη; Ε, τότε, κι εγώ σαν Αλαφούζος που είμαι στα πολύ επάνω μου τώρα, σου ξηγιέμαι αλμυρό φυστίκι.

Πλάκα κάνω, έτσι; Μην παίρνεις στα σοβαρά ό, τι γεννάει το άρρωστο μυαλό του αποδυτηριάκια.