Ο ΜΠΛΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΝΚ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ

 

Πώς το ήξερες, ρε αποδυτηριάκια, ότι θα παραιτηθεί ο Μπλάτερ; Μην είσαι κορόιδο. Δεν το ήξερα. Ήμουν, όμως, πολύ σίγουρος ότι θα παραιτηθεί. Ότι θα τον υποχρεώσουν να φύγει. Ότι δεν έχει άλλη επιλογή, ας βγήκε πάλι πρόεδρος με νόμιμες και καθαρές διαδικασίες, μάλιστα χωρίς αντίπαλο. Τόσο ισχυρός είναι. Όχι, όμως, πιο ισχυρός απ' αυτούς που τον έβαλαν στο σημάδι.

Άσε να λένε για «μπαμ» Μπλάτερ, για παραίτηση-έκπληξη. Είπαμε. Ήταν αναμενόμενο. Οι Αμερικανοί τον είχαν στην πρίζα. Γι' αυτό το έγραψε ο αποδυτηριάκιας με σιγουριά. Χωρίς να το ξέρει!

Τις μεγάλες ειδήσεις, κύριε, δεν τις ξέρεις! Ποτέ. Δεν θα τις μάθεις εκ των προτέρων τις μεγάλες ειδήσεις. Δεν θα στις πει κανένας. Τις μεγάλες ειδήσεις τις υποψιάζεσαι. Τις προβλέπεις. Φαίνονται από μακρυά.

Πριν 35 χρόνια, να αναφέρω μια περίπτωση, ένας δημοσιογράφος έγραψε στην Ελευθεροτυπία ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν θα κτυπήσει το Ιράν. Πώς το ήξερε το μακαρίτης Αστέρης Στάγκος; Ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που από τα Νέα ασχολήθηκε με το φοιτητικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια έγινε συντάκτης του εξωτερικού δελτίου. Δεν το ήξερε! Το έβλεπε, όμως!

Έτσι που λες και με τον Μπλάτερ. Αφού το FBI τον είχε ήδη «σιδερώσει» δεν γλύτωνε. Και δεν γλυτώνει. Δεν καθάρισε επειδή παραιτήθηκε. Υπάρχει πρόγραμμα γι' αυτόν.

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμια επιτυχία του αποδυτηριάκια