ΖΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ PLAY-OFF

πηγή: Intime
 

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στα play-off και μπράβο στην ομάδα επειδή έχει πιθανότητες, θεωρητικά, βέβαια, να πάρει από την Ευρώπη τα περισσότερα φράγκα. Περισσότερα από τον Αστέρα και τον Ατρόμητο. Αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά του να προκριθεί στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ δεν θα είναι η Μπαρτσελώνα και η Γιουβέντους, η Τσέλσυ και η Μπάγερν, ούτε η Ρεάλ με τη Παρί Σαιντ Ζερμαίν.

Αυτός ο Παναθηναϊκός που πραγματικά εντυπωσίασε στα play-off, που έδωσε τα ρέστα του στο τέλος της σαιζόν, στο ζύγι δεν είναι πιο βαρύς π.χ. από τον Άγιαξ και την Μονακό, δύο από τους υποψήφιους αντιπάλους του.

Τα πακέτα είναι πιο χοντρά στο τσάμπιονς ληγκ απ’ ό,τι στο γιουρόπα, όμως μη ξεχνάμε ότι πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα. Για να μην πούμε ότι το πρωτάθλημα είναι και ο… δεύτερος στόχος των πρασίνων. Δεν είναι η Ευρώπη. Και πώς να είναι το τσάμπιονς ληγκ και το γιουρόπα όταν στην Ελλάδα δεν πατάει στη πρώτη θέση.

Ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, αλλά και η ΑΕΚ είναι μέσα στους άμεσους ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού. Πώς, λοιπόν, θα έχει μια υπεροχή στα προγνωστικά το τριφύλλι όταν είναι υποχρεωμένο να βγει στο γήπεδο ενωρίτερα από τον Ατρόμητο. Και βεβαίως από τον Αστέρα που θα ξεκινήσει στην Ευρώπη με την συμμετοχή του στο γιουρόπα από Σεπτέμβριο μήνα.

Διαβάστε ακόμα:

Σεμνά και ταπεινά οι μεταγραφές της ΑΕΚ