ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

πηγή: Intime
 

Θα κάνουμε ελέγχους ντόπιγκ, λέει ο Κοντονής Σταύρος. Υπουργός είναι ο άνθρωπος και η δουλειά του είναι να μιλάει.... Με ΘΑ. Η γνωστή ιστορία. Παρέλαβα διαλυμένα τα πάντα και ΘΑ τα νοικοκυρέψω.

Το πιο σωστό, βέβαια, θα ήταν να πει: «Δεν ασχολούμαι. Είμαι αριστερός, έχω αρχές, έχω πολιτική και όποιος θέλει να κάνει αθλητισμό, γούστο του και καπέλο. Εγώ εκπροσωπώ κράτος, εγώ εκπροσωπώ λαό, και δεν έχω λεφτά για να ντοπάρονται κάποιοι».

Έτσι είναι. Με λεφτά του κράτους γίνεται το ντόπιγκ. Είναι, λοιπόν, υποκρισία να λέει ο υπουργός εποχορηγώ τις αθλητικές ομοσπονδίες από τη μία και από την άλλη θα φροντίσω να κάνω ελέγχους ποιοι ντοπάρεστε. Τι είναι αυτά, ρε. Αν δεν θες φαρμακωμένους πρωταθλητές, βάλε μαχαίρι στις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών.

Και αφού, κύριε υπουργέ της αριστεράς και της πλάκας, αφού είσαι ενάντια στον χημικό πρωταθλητισμό, γιατί σε κάθε επιτυχία αθλητική λες τα καλύτερα λόγια. Μας δουλεύεις. Εκτός κι αν είσαι τόσο γάτος, και ξέρεις ότι ήταν αντοπάριστοι οι αθλητές στους οποίους, λες και ήσουν ντοπαρισμένος εσύ ο ίδιος, βιάστηκες να δώσεις συγχαρητήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ανακριτής «στριμώχνει» την ΕΠΟ για το Ολυμπιακός - Βέροια