ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ: ΑΨΗΤΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ

πηγή: Intime
 

Είπε κάποια πράγματα ο Γκορντον Σίλντενφελντ, που αποχαιρέτησε πλέον τον Παναθηναϊκό και τις δηλώσεις του Κροάτη ποδοσφαιριστή τις αναδημοσιεύουν άλλα μέσα. Θεμιτό, αφού τα άλλα μέσα ανέφεραν σε ποια εφημερίδα έδωσε συνέντευξη ο παίκτης. Άρα, είναι οκέυ, θα πεις. Όχι, κύριε. Ναι μεν σε κάποιο μέσο πρωτοεμφανίστηκε η συνέντευξη του Σίλντενφελντ, όμως κάποιος δημοσιογράφος μίλησε μαζύ του.

Παράλειψη, λοιπόν, τα άλλα μέσα να αναφέρουν την εφημερίδα κι όχι τον συντάκτη της συνέντευξης.

Παρακάτω. Εγώ δεν θα αναδημοσιεύσω τη συνέντευξη, μάλιστα για να κάνω «παιχνίδι» φιλοπαναθηναϊκό ή, αντιολυμπιακό. Θα περιοριστώ σ' ένα μονάχα σημείο. Πώς σχολίασε ο Κροάτης τη μάπα πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη τη σαιζόν που έληξε. Αξίζει η κουβέντα του, εν όψει της νέας προσπάθειας της ομάδας που επρώτευσε στα play-off. Είπε ο παίκτης:

«Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν νέα παιδιά και δεν είχαν αγωνισθεί ξανά στα κύπελλα Ευρώπης. Λόγω απειρίας δεν πήγε καλά η ομάδα. Λόγω απειρίας χάσαμε παιχνίδια σε λεπτομέρειες και από δικά μας λάθη. Όλα αυτά είναι μαθήματα. Έτσι, όμως, ωριμάζεις κι όχι μόνον στο ποδόσφαιρο. Έτσι γίνεσαι καλύτερος στη ζωή σου σαν άνθρωπος. Ελπίζω ότι την προσεχή σαιζόν η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη και θα πετύχει περισσότερα, και στους ομίλους της Ευρώπης...».

Διαβάστε ακόμα:

Για τον Παναθηναϊκό η τελική λύση στο περίμενε