ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥMΠΙΑΚΟΥ!

πηγή: Intime
 

Ο Ρομπίνιο που είναι; Δεν υπάρχει κανένας Καρίγιο! Τι έγινε και μ’ αυτόν, εξαφανίστηκαν τα ίχνη του; Ψάξε βρες τον Μουνιέ και τον Κολιέ και γράψε μου. Και γι’ αυτούς έπεσε σκούπα. Ηλεκτρονική. Δυόμισυ ταχυτήτων.

Φοβερά πράγματα. Οι Αγγελοπουλαίοι βρήκαν νέο χορηγό στο μπάσκετ του Ολυμπιακού, μια κινέζικη μάρκα ηλεκτρονικής σκούπας με την οποίαν επιτόπου καθάρισαν τις μεταγραφές του Μαριάκη. Μόνο ολίγος Μπερμπάτωφ κινήθηκε στα... πρωτοσέλιδα.

Ποιος Μαρινάκης; Κανένας πρόεδρος καμμιάς ομαδάρας δεν κάνει καλύτερες και περισσότερες μεταγραφές από εκείνες που πραγματοποιούν οι εφημερίδες, μάλιστα κάποιες για να μην παρεξηγηθούμε χωρίς μεσάζοντες, μάνατζερ και ατζέντηδες.

Έτσι που λες. Κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός και έμειναν στάσιμες οι μεταγραφές του Μαρινάκη. Βάλτωσαν, σου λέω. Ό,τι προλάβει ο χοντρός μέχρι και το Σαββάτο. Γιατί θα πέσει κι άλλο σαμπόταζ. Γιατί με το 3-0 την Κυριακή οι μεταγραφές του Ολυμπιακού θα δεχθούν ένα ακόμα ηλεκτρονικό καθάρισμα από την κινέζικη σκούπα.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τα πήραν οι φυλλάδες από τους κιτρινιάρηδες.

Διαβάστε ακόμα:

Το «παιχνίδι» των ατζέντηδων με τον Ρομπέρτο