Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Αυτό τώρα πώς να το πάρω! Ότι η ΑΕΚ έχει στόχο το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό κρατάει προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα. Έτσι το παρουσιάζουν κάποιοι ψαγμένοι δημοσιογράφοι. Ότι η απόφαση να συνεχίσει ο προπονητής που αμφισβητείται και στη συνέχεια είναι απίθανο να μην αμφισβητηθεί πάρθηκε διότι η ΑΕΚ έχει στόχο το πρωτάθλημα. Θέλουν, δηλαδή, να μας πουν ότι αν η ΑΕΚ άλλαζε προπονητή δεν θα κτυπούσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Καμμία άλλη ομάδα δεν παίζεται στο στοίχημα Μελισσανίδη.

Για σκέψου, λοιπόν! Η ΑΕΚ να βρεθεί πίσω από Αστέρα και Ατρόμητο. Αν θα... προλάβει ο κολοσσός να είναι ακόμα προπονητής στην ΑΕΚ όταν αυτή θα παλεύει να πλασαριστεί στα play-off.

Τελικά, κύριε αποδυτηριάκια, διαφωνείς με την παραμονή του Δέλλα. Απεναντίας! Παρασυμφωνώ. Ή, κτίζει ομάδα η ΑΕΚ ή, το παίζει Μαρινάκης. Κάθε χρόνο αλα Ανδρέας Παπανδρέου. Πασοκικά. Κάθε χρόνο παίρνει το πρωτάθλημα με άλλη ομάδα.

Νόημα είχε να αλλάξει τον προπονητή της η ΑΕΚ όσο κτιζόταν υποτίθεται στο ερασιτεχνικό και τη Β’ Εθνική. Όχι τώρα! Αν σούταιρνε τον Δέλλα μετά την επιστροφή στο μεγάλο πρωτάθλημα, τότε επικοινωνιακά υπονόμευε την προσπάθεια της επιχείρησης που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια για να πιάσει κορυφή.

Κι όχι μόνο τον προπονητή να μην αλλάξει η ΑΕΚ, αλλά και τον κορμό της ενδεκάδας, αν υπάρχει αυτός. Και να περιμένει κανείς μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού επιλεγμένες και στοχευμένες μεταγραφές. Αν, λοιπόν, διώξει ένα σωρό παίκτες και στη θέση τους φέρει άλλους τόσους, τότε σημαίνει πως δύο χρόνια έκτιζε... μόνο τον προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δέλλας στο Αγιον όρος για αυτοσυγκέντρωση