BALKAN STORY ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Το κυρίαρχο σύνθημα στην Ελλάδα της πολιτικής είναι «Αλλαγή». Ο άπαικτος καραγκιοζισμός μιας κοινωνίας. Να έχουν εχθρική στάση στην Αλλαγή, να μη θέλουν να αλλάξουν με τίποτα κι όμως να γουστάρουν, να λοιώνουν όταν ακούνε τον αρχηγό του κόμματος, τον κάθε αρχηγό του κάθε κόμματος να ζητάει «Αλλαγή».

Στην ξευτύλα έχουν την Αλλαγή οι Έλληνες. Ότι είναι μια διαδικασία στα… λόγια. Και ότι επιτυγχάνεται χωρίς… αλλαγές. Κάποιους μήνες μετά τις εκλογές του 1981, όπου είχε εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Πότε θα ξεκινήσετε να κάνετε την Αλλαγή;». Και ο απατεώνας τους ξέρανε.

«Η Αλλαγή έχει γίνει!» είπε ο γιός του Γεωργίου Παπανδρέου, του πρώτου στην Ιστορία, το 1961, που λάνσαρε το σύνθημα «Αλλαγή». Πράγματι Αλλαγή σημαίνει ότι ο λαός έβγαλε το ΠΑΣΟΚ στη θέση της ΝΔ.

Τρία χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης να αλλάξει τα πάντα στον ΠΑΟΚ, όμως χωρίς να ακουμπήσει τίποτα στο σάπιο κατεστημένο της ομάδας. Για να γίνει αλλαγή φτάνει και περισσεύει η πρόσληψη Φρανκ Άρνεσεν. Μέχρι εκεί. Ο τρόπος σκέψης και πρακτικής δεν αλλάζουν στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβο στον Κονέ με τον αλβανικό αετό