ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Χωρίς πλάκα δεν πήρα καν χαμπάρι ότι η εθνική ομάδα έπαιξε αγώνα, μάλιστα με την αήττητη Πολωνία. Αίσχος! Να θάψουν το παιχνίδι πριν γίνει τα μήντια αλλά και μετά τη σπέσιαλ, λέει, εμφάνιση της ελληνικής ομάδας που πήρε 0-0 στο Γκντανσκ.

Ο Μαρκαριάν έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα που ήταν ομάδα λέει. Κανονική ομάδα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κι όχι η μικτή από κάποιους άγνωστους που παίζουν διπλό τα σαββατοκύριακα στον Άγιο Κοσμά. Ρε, δεν αφήνετε την πλάκα!

Αυτή η ομάδα είναι τελειωμένη. Την έχει κτυπήσει ο καρκίνος. Και δεν χρειάζεται να κάνει διάγνωση κανένας γιατρός. Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία από τις ομαδίτσες του ομίλου της και έχασε δυο φορές από τα Νησιά Φερόε. Είναι σκάνδαλο να ξαναεμφανιστεί στο γήπεδο η ίδια ομάδα, μ' αυτή ή, την άλλη ενδεκάδα.

Δεν έπρεπε να γίνει το φιλικό με την Πολωνία. Για ποιο λόγο έγινε; Για να... δοκιμάσει τον άρρωστο ο Μαρκαριάν, για να δει αν μπορεί να σηκωθεί από το κρεββάτι. Δυστυχώς. Δεν υπάρχει άνθρωπος να αποφασίσει το αυτονόητο, μετά τη διπλή ντροπή από τα Φερόε. Να δούμε όλοι ότι κυκλοφορεί ένας προβληματισμός, μια αγωνία για την εθνική ομάδα.

Σημαίνει αδιαφορία για την εθνική ομάδα το ότι αυτή... συνεχίζει σα να μη συνέβη τίποτα το συνταρακτικό και ασύνηθες.

Διαβάστε ακόμα:

Θα τον κάψουν ζωντανό τον Δέλλα