ΠΟΙΟΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Η πιο μεγάλη στιγμή του Ευάγγελου Μαρινάκη. Η μεγαλειώδης αποθέωσή του. Η Ελλάδα ολόκληρη έζησε τον μοναδικό του θρίαμβο. Το ιστορικό γεγονός που κατέγραψαν τα μήντια στιγμή προς στιγμή, από γκριμάτσα σε γκριμάτσα, κάθε αναπνοή του.

Πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό όπου κατέδειξε το ειδικό του βάρος, ξεχώρισε το μέγεθός του, ο Ευάγγελος Μαρινάκης αληθινός επαναστάτης της κοινωνίας, υπερασπιστής των κυνηγημένων, των αδικημένων γάβρων, προσήλθε στον ανακριτή λες και κατέβηκε από το βουνό και για να μην πέσει στα νύχια του εχθρού συνοδευόταν από μια κομπανία πιστών μπράβων.

Ερωτώ. Και δεν βάζω στο λογαριασμό τον Γιάννη Βαρουφάκη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου που ξαφνικά έγιναν φιρμούλες της καθημερινότητάς μας. Ποιος, ερωτώ, άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα είχε όλα τα μήντια στα πόδια του για πάρτη του. Ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης, ποιος. Αυτοί, στο υπογράφω, έσκασαν από την ζήλια τους.

Για μια φορά ακόμα, και ειδικά με τον άφιξή του στον ανακριτή, ο Μαρινάκης έμοιαζε λες και πήγε ο Πούτιν στην Ευελπίδων. Η Μέρκελ για να χαρίσει τα χρέη στην Ελλάδα. Τέτοια υποδοχή επεφύλαξαν στον Ευάγγελο τα ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Προκαλεί τον ανακριτή ο Μαρινάκης!!!