ΜΗΠΩΣ ΜΗΝΥΘΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

πηγή: Intime
 

Άλλο πάλι αυτό. Γέμισε ο τόπος από «ρεπορτάζ» για την πρόθεση, λέει, του Παναθηναϊκού να κάνει μήνυση στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ, που κλείνουν τα μάτια στην εγκληματική οργάνωση. Μια στιγμή. Για να μη λένε ό, τι θένε.

Πρώτον, δεν διάβασα πουθενά σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ούτε κάποια δήλωση επώνυμου ότι ο Παναθηναϊκός ΘΑ κάνει μήνυση.

Δεν είναι σωστό να λες Θα κάνω μήνυση. Το λες ΑΦΟΥ την καταθέσεις τη μήνυση. Διαφορετικά είναι να εκβιάζεις. Απειλείς, δηλαδή, ότι ΘΑ κάνεις μήνυση, αλλά ίσως επειδή φοβάσαι πως θα χάσεις στο δικαστήριο, μένεις στην απειλή.

Το άλλο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει μήνυση στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, αλλά μηνυτήρια αναφορά. Άλλο αυτό. Δεν μπορεί να πει ότι οι εισαγγελείς δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά να ζητήσει, με τη μηνυτήρια αναφορά, να διερευνηθεί τυχόν πλημμελής άσκηση των καθηκόντων τους από τους εισαγγελείς.

Σενάριο. Έστω ότι πράγματι κάνει, σύμφωνα με τις... επιθυμίες των ρεπόρτερ, τη μηνυτήρια αναφορά ο Παναθηναϊκός. Έστω ότι γίνεται η έρευνα για τον τρόπο που ενήργησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Και αποδειχθεί ότι καλώς λειτούργησαν. Ποια είναι η συνέχεια του... σεναρίου; Δεν αποκλείεται να στραφούν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς σε βάρος του Παναθηναϊκού. Με μήνυση, όχι μηνυτήρια αναφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια πακέτα μιλάνε στο μυαλό του Σλούκα