ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ

 

Τον ρωτούσαν αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και το παλληκάρι απαντούσε μ' ένα κουρασμένο και ειρωνευτικό μισό, στραβό χαμόγελο. Έφυγε από την Ελλάδα και πήγε Αγγλία και να ξαναγυρίσει πίσω στον Ολυμπιακό; Μην του κάνουνε πλάκα, μάλιστα όταν έχει και την μανούρα της γυναίκας του που έπηξε εκεί στο Λίβερπουλ και κάνει κρα για τις παραλίες του Αργοσαρωνικού.

Ο Μιραλάς, όμως, πολύ καλός παίκτης, την έχει δει παικταράς. Δεν τον φθάνει η Έβερτον, θέλει το καλύτερο, όχι τον Ολυμπιακό. Καλύτερο είναι ομάδα που κτυπάει πρωτάθλημα, μια Τσέλσυ, μια Άρσεναλ, μια ομάδα στην Γερμανία, γιατί όχι και στην Ισπανία. Καλύτερος είναι ο Ρονάλντο;

Η περίπτωση Μιραλάς είναι η κλασική του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που βγήκε «αδούλευτος» στις σκληρές και απαιτητικές αγορές. Γι' αυτό στην Έβερτον έπαιζε ένα ματς και τρία έμενε στην απ' έξω στις αρχές. Καλός παίκτης, αλλά «κούφιος» από δυνάμεις. Αγγλικό πρωτάθλημα είναι αυτό, όχι κωλοπρωτάθλημα ελληνικό, θέλει σκώτια και πλεμόνια.

Βγήκε στη γύρα ο μάνατζερ του Μιραλάς να του βρει άλλη ομάδα και έφαγε πόρτα. Ο Βέλγος θαρρεί πως είναι αρχιπαικταράς, ότι δεν του λείπει τίποτα, όμως για ομάδα κορυφής στα πρωταθλήματα αιχμής, Ισπανία και Αγγλία, είναι το αυτοκίνητο που μπαίνει στην αφετηρία με καύσιμα λιγώτερα απ' όσα χρειάζεται μέχρι να τερματίσει στο ράλυ.

Χθες το όνομα Μιραλάς έπαιξε δυνατά στα πρωτοσέλιδα, ότι έρχεται, ότι θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, ότι τον θέλει ο... Κουντούρης, ο υπεύθυνος του πρωταθλητή για τις μεταγραφές. Σήμερα το όνομα Μιραλάς εξαφανίστηκε από τα πρωτοσέλιδα. Τι έγινε; Ψάξε βρες. Σημασία έχει αυτά που διάβασες.

Διαβάστε ακόμα:

Στο μυαλό του Μιραλάς