ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ!

πηγή: Intime
 

Θα φτιαχτεί ο νέος πίνακας των διαιτητών που θα σφυρίζουν τους αγώνες της σούπερ ληγκ. Φοβερά πράγματα θα πει ο αποδυτηριάκιας. Η ΕΠΟ είναι αυτή που θα αποκλείσει κάποια κοράκι από τη λίστα και θα βάλει άλλα από την Β' εθνική. Φοβερά πράγματα.

Αλαφούζος και Μελισσανίδης και Σαββίδης φωνάζουν για τον Τσαχειλίδη. «Ποιον διορίσατε, ρε, για να στέλνει καρφωτούς τους διαιτητές σε κάθε αγώνα». Τον Τσαχειλίδη. Αυτός θα ορίζει σε κάθε αγώνα τους διαιτητές.

Εγώ αν ήμουν Γκιρτζίκης, πρόεδρος της ΕΠΟ, θα έκανα το εξής. Θα ζητούσα από τον Αλαφούζο εκείνος τον πίνακα Α' εθνικής. Εσύ, κύριε πρόεδρε του Παναθηναϊκού, πέταξε έξω όποιους δεν γουστάρεις και βάλε από τον πίνακα της Β' εθνικής όποιους θέλεις.

Τι σημαίνει να γίνει η λίστα του πρωταθλήματος με διαιτητές επιλογής Αλαφούζου. Τίποτα δεν σημαίνει.

Αν τη λίστα την παραδώσει με δικές του επιλογές ο Μελισσανίδης. Πάλι δεν θα υπάρχει διαφορά. Καμμία! Ούτε κι αν βάλει ένα χέρι ο Ιβάν Σαββίδης.

Γιατί είναι το ίδιο εάν τη λίστα δεν την «επιμεληθεί» η ΕΠΟ αλλά μια διαμαρτυρόμενη ΠΑΕ. Επειδή το 92% των διαιτητών της Β' εθνικής είναι γάβροι! Επειδή οι διαιτητές προωθούνται από τις μικρές κατηγορίες στα χρόνια της κυριαρχίας του Ολυμπιακού.

Όπως το λέω. Ο πίνακας διαιτητών της σούπερ ληγκ ανανεώνεται κάθε χρόνο σε κάποιο βαθμό από κοράκια που προέρχονται από το πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Πόσοι, λες, από τους 60 περίπου διαιτητές της Β' εθνικής δεν είναι ολυμπιακοί, φιλοολυμπιακοί. Το πολύ δύο, άντε να είναι τρεις.

Έχει γίνει δουλειά στο «κρυφό σχολειό» της διαιτησίας, όταν στην πιάτσα παίζει μπάλλα η μονοκρατορία, όχι απλά αυτοκρατορία, του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Βαμένος γάβρος το νέο αφεντικό της διαιτησίας