ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 

Σου γράφω όλη τη μαύρη αλήθεια για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και γιατί πάντα θα παίζει η υποψία της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί πάντα θα λειτουργεί και δεν θα κρύβεται ο φόβος ότι ο αντίπαλος θα μας τη φέρει, διότι εκείνος ελέγχει τη διαιτησία. Ποια είναι αυτή η μαύρη αλήθεια, να την πούμε για πρώτη φορά, με αφορμή τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Τσαχειλίδη στους ορισμούς των διαιτητών.

Είναι ριζωμένη βαθειά η ιδέα στους πάντες ότι ο πρόεδρος της ομάδας που έχει τον έλεγχο στην διαιτησία έχει το επάνω χέρι στο πρωτάθλημα. Δικαιολογημένο είναι αυτό. Γιατί; Επειδή παίζει και το άλλο. Επειδή όοοολοι οι πρόεδροι των ομάδων δεν είναι γνήσιοι ποδοσφαιρικοί επιχειρηματίες. Επειδή όοοοολοι οι μεγαλομέτοχοι δεν στήνουν επαγγελματικούς μηχανισμούς στήριξης διοικητικής και αγωνιστικής στις ομάδες τους.

Όταν, λοιπόν, η προεδράρα είναι ελλειπής, είναι προχειρολόγος, όταν η ΠΑΕ είναι στον αέρα, παίκτες και προπονητής και στελέχη δεν εργάζονται σε μαγαζί σοβαρόν και αξιόπιστον, τότε είναι επόμενο το αφεντικό να τα περιμένει όλα, τα περισσότερα, από τα κοράκια. Όχι μόνον τι ψάρια πιάνει η ομάδα στο γήπεδο.

Πολύ ωραία. Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ακόμα, όμως το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε κανονικά. Ο πρώην διαιτητής Τσαχειλίδης που, κατά δήλωσιν του Μαρινάκη ξυλοκοπήθηκε από μπράβους του Μελισσανίδη, όταν η ΑΕΚ έπαιζε στην Γ' εθνική, είναι «της προηγούμενης κατάστασης».

Διαβάστε ακόμα:

Βαμένος γάβρος το νέο αφεντικό της διαιτησίας