ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

πηγή: Intime
 

Καμμία σχέση η ΑΕΚ, εννοώ η καταγγελία σε βάρος της από τον Ολυμπιακό, με τη συγκεκριμένη υπόθεση που πετάει την Κασσιόπη της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα της σούπερ ληγκ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι, δεν είναι το πραγματικό αφεντικό της ΑΕΚ, δεν είναι ζήτημα που προκαλεί ηθική ή, οικονομική βλάβη στο πρωτάθλημα, σε άλλη ΠΑΕ.

Τη «βρωμοδουλειά» και τη δόλια πτώχευση της ΠΑΕ Κέρκυρας όταν είχε υποβιβαστεί και την παρουσία του «παρένθετου» προσώπου στην ΠΑΕ Κασσιόπη Κέρκυρας την κατήγγειλε ο Εργοτέλης και απασχόλησε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όργανο εκτός ΕΠΟ και σούπερ ληγκ.

Η καταγγελία του Μαρινάκη αφορά την αληθινή σχέση του πραγματικού αφεντικού της ΑΕΚ Μελισσανίδη με τον «αόρατο» μέτοχο του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ποια τύχη μπορεί να έχει η εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ. Το πολύ η ΕΕΑ να αποφασίσει να μην μπαίνει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ η ΑΕΚ.

Χαρτοπόλεμος, για να κάνουμε ταμείο. Αν η ΑΕΚ δεν αποδεχθεί τη τυχόν απόφαση σε βάρος της και προσφύγει κανονιστικά για να την ακυρώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε στον Μαρινάκη για τον Πατέρα το λαμόγιο