Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΣΥΛΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ!

πηγή: Intime
 

Είσαι προπονητής του Ολυμπιακού, όχι οποιασδήποτε ομάδας. Είναι κατανοητό ότι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις πολιτική γιατί απευθύνεσαι σε πολύ λαό. Όμως, ο κύριος Μάρκος Σύλβας το παράχεσε! Δεν είναι πράγμα αυτό.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας σε Αυστρία και Τουρκία ένας φουκαράς ρεπόρτερ του πήρε μια υποτιθέμενη απολογιστική συνέντευξη γι' αυτό το διάστημα. Ο Σύλβας, λοιπόν, ήταν Γιωργάκης Παπανδρέου στα ντουζένια του. Ο ΓΑΠ ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικού που τον ρώταγες αυγά και απάνταγε καλάθια. Του έλεγες τι γίνεται με το ασφαλιστικό και σου απάνταγε: «Στη συνάντηση που είχα με τον Ισμαήλ Τζεμ συμφωνήσαμε για μια σειρά ενεργειών που θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας».

Το ίδιο και ο Σύλβας. Σου παραθέτω ερώτηση και απάντηση:

- Έχετε 34 παίκτες, ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός που θέλετε να έχετε στην Ολλανδία;

«Ήδη είμαστε 34 όπως ξέρετε καλά, υπάρχουν παίκτες που έρχονται από εγχείρηση, άλλοι είναι στην Αθήνα και κάνουν αποθεραπεία όπως είναι ο Μποτία».

Το πιάνεις; Η ερώτηση ήταν ποιος ο ιδανικός αριθμός στο ρόστερ κι αυτός μίλησε για την αποθεραπεία του Μποτία. Τα αυγά και τα καλάθια που λέγαμε. Απάντηση δεν έδωσε. Είπε αυτά που ήθελε.

Διαβάστε ακόμα:

Καλά τα λέει ο Σαββίδης, μάπα ο Φιμπόγκασον