Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ!

 

Τελικά, απ΄ αυτή την ιστορία της κηρυγμένης έχθρας ανάμεσα στους Μελισσανίδη- Μαρινάκη που έφθασε μέχρι την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπάρχει μόνο χαμένος. Και κανένας κερδισμένος.

Μόνο το ποδόσφαιρο έχασε. Όταν βγαίνουν στον αέρα φωτογραφίες και δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μαρινάκης έχει σχέση με μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) που ψήφισαν ενάντια του Μελισσανίδη. Που αποδέχθηκαν τις καταγγελίες του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού.

Τι θα πει ο ανυποψίαστος κόσμος για την απόφαση ενός κρατικού οργάνου, της ΕΕΑ, στο όνομα της εξυγίανσης και της νομιμότητας όταν π.χ. η κυρία Ειρήνη Μαρούπα είναι σύζυγος του δικηγόρου Τσαουξή, προέδρου των Νέων Δραπετσώνας. Ομάδας που υποστηρίζεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τι σχέση έχει η υποψήφια βουλευτίς κ. Μαρούπα με τον Ολυμπιακό; Όση σχέση έχει ο Μελισσανίδης με τον ΟΠΑΠ. Όση σχέση έχει η Μαρούπα με τον άνδρα της. Όση σχέση έχει ο Μελισσανίδης με τον γιό του, τον μέτοχο του ΟΠΑΠ.

Με τι ασχολούμεθα! Είπαμε. Μ’ αυτά που διαβάζει ο κόσμος μετά την απόφαση της ΕΕΑ. Ότι ο κύριος Βάμβουκας, που κι αυτός ψήφισε κατά Μελισσανίδη, είναι βαφτισιμιός του Μητσοτάκη και ο πατέρας του ήταν στην προσωπική ασφάλεια του επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Γι’ αυτό σου λέω. Αντί να καθαρίζουν την μπουγάδα, βρωμίζουν ακόμα περισσότερο τα ρούχα μας, έτσι όπως λειτουργούν οι Επιτροπές με κυβερνητική ευθύνη.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγαλύτερη γκέλα του Κοτσώλη έγινε μετά το τέλος του ματς