ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΑΝ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

πηγή: Intime
 

Δεν έγινε κάτι φοβερό. Δεν χρειάζεται να βγεις στο δρόμο και να κορνάρεις. Το ξέρω ότι το έχεις ανάγκη, όμως μιλάμε για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ των εφήβων.

Τι ακριβώς είναι αυτό; Μια ωραία ιστορία για έφηβους. Μοναδική για τους νεαρούς, σαν να πήδηξαν την ωραιότερη γκόμενα της Ευρώπης. Δηλαδή; Μια ιστορία για να τη λες μέχρι τα γεράματά σου ακόμα κι αν δεν σταυρώσεις άλλη γκόμενα στη ζωή σου. Πήδηξα την Μπελούτσι, θα σου λέει ο Χαραλαμπόπουλος.

Ετσι είναι κύριε μαλάκα, που αντιμετώπισες τα 18χρονα παιδιά σαν να είναι αυτοί που θα σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Ο Χαραλαμπόπουλος έγινε Τσίπρας και ο Σκουλίδας Δραγασάκης. Για σένα, λέω, που έβριζες τα παλληκαράκια των Τούρκων. Τον Χαραλαμπόπουλο της Τουρκίας, που τον λέγανε Κορκμάζ.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Το παράσημο γι' αυτά τα παιδιά θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερα να καταφέρουν να κάνουν καριέρα, να παίξουν στην εθνική ανδρών. Αυτή είναι η δουλειά του Παπαθεοδώρου. Αυτή θα είναι η επιτυχία του κι όχι η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα κοντράρει φέτος τον Ολυμπιακό