Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

πηγή: Intime
 

Αντιληπτό ότι χαλάει τον άλλονα που δεν είναι γάβρος να παίζει χοντρά η πιθανότητα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Έλα, όμως, που αυτή είναι η κατάσταση, χωνεύεται, δεν χωνεύεται.

Για να κάνουμε ταμείο, ο Ολυμπιακός είναι πάλι το φαβορί. Ας το πούμε πιο μαλακά, είναι το μεγάλο φαβορί. Στο λογαριασμό, βέβαια, όμως ως αουτσάιντερ λόγω ονόματος, αλλά και πείνας για πρωτάθλημα, παίζουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ..

Ασφαλώς όλα γίνονται. Γιατί να μη σταματήσει το σερί του Ματινάκη, ο οποίος στο μεταξύ έγινε και καναλάρχης και εκδοτάρχης, και κομματάρχης, και ό,τι γουστάρει. Βεβαίως το χάνει ο Ολυμπιακός, το φαβορί. Για ποδόσφαιρο μιλάμε, όχι για τον πόλεμο των άστρων. Παλιοσειρές είμαστε και τα ματάκια μας έχουνε δει πολλά.

Ερώτημα. Ποιό είναι το κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σαιζόν. Το ξαναπαίρνουμε. Αυτό είναι το κλίμα. Ο Μαρινάκης έχει συμπεριφορά αρχηγού κράτους. Καθεστώτος. Σαφέστατα το ξαναπαίρνουμε. Αλλοίμονο να μην αισθανόμαστε ολοκληρωτική, στρατοκρατικού τύπου αισιοδοξία ως Ολυμπιακός, ότι το ξαναπαίρνουμε.
Πως, όμως, συγκεκριμένα αντιμετωπίζουν μία ακόμα κατάκτηση του πρωταθλήματος οι αξιωματούχοι γάβροι, είναι το κρίσιμο ερώτημα. Ως φορτίο, όχι. Ούτε σαν υποχρέωση. Πολύ περισσότερο και σε καμία περίπτωση ως… συνήθεια. Ότι το πρωτάθλημα θα 'ναι μία διαδικαστική υπόθεση, μία ρουτίνα.

Όχι τέτοια πράγματα. Στον Ολυμπιακό του 2017-18 υπάρχει δίψα για πρωτάθλημα! Ο αχόρταγος ο Μαρινάκης. Αυτό υπάρχει στο επιτελείο του εφοπλιστή. Ορεξάτοι οι δικοί σου για το πρωτάθλημα. Να δώσει πάλι απάντηση ο κυνηγημένος και παρεξηγημένος Ολυμπιακός, επειδή έχουν αλλάξει τα κόζα στο χώρο και κατά τους γάβρους έχουν… αποθρασυνθεί αεκτζήδες, παοκτσήδες και οι άλλοι οι αιώνιοι.

 

.

Διαβάστε ακόμα:

Το μυστικό του μασέρ στον κερατά ποδοσφαιριστή