ΣΕ ΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης και στην πιο κεντρική λεωφόρο είναι το Trump Tower. Η πολυκατοικία που ανήκει στον πολυεπιχειρηματία Ντόναλντ Τράμπ, που θέλει ο μπαγάσας να γίνει και πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τον Ομπάμα.

Στο κτήριο του Τραμπ έχει διαμέρισμα ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όπως ιδιοκτήτης διαμερίσματος είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Νίκος Πατέρας έχει και αυτός διαμέρισμα αλλά σε άλλο tower, πιο κοντά στο Σέντραλ Παρκ.

Το τσαρδί, όμως, κανενός από τους τρεις αναφερθέντες Έλληνες δεν συγκρίνεται με το υπερπολυτελές διαμέρισμα που πρόσφατα αγόρασε στο Trump Tower ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το παλληκάρι έγραψε! Απέκτησε ένα διαμέρισμα τόσο λαμπερό όσο είναι το σταριλίκι του στη μπάλλα. Με 18,5 εκ. δολάρια.

Είδες το ποδόσφαιρο; Είδα, να λες. Χρυσάφι στα πόδια του Πορτογάλου. Κι αυτός δεν ξέρει τι να το κάνει. Πότε, ρε, θα βρει χρόνο να χαρεί το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη; Μήπως το αγόρασε για να το χρησιμοποιήσει μετά το 2018, που λήγει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ, και την κάνει αλά Νταίηβιντ Μπέκαμ, να παίξει σε αμερικάνικη ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν ασχολείσαι με τα στημένα ματς