ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

πηγή: Intime
 

Να, γιατί κάποιες φορές δικαιολογώ τις μαλακίες, τις δημιουργικής ασάφειας μαλακίες των προπονητών. Πιάσε τον Ιγκόρ Τούντωρ στον ΠΑΟΚ. Και φρέσκος στην ομάδα είναι το παλληκάρι και άπειρος προπονητής. Δουλεύει την προετοιμασία, έχει ξεκινήσει τα ευρωπαϊκά ματς, στο παραπέντε η ομάδα κάνει «έτοιμες» μεταγραφές, νέα αναμέτρηση απόψε στο γιουρόπα, καπάκι αρχίζει το πρωτάθλημα, όπου θα 'ναι υποχρεωμένος και θα το θέλει ο ίδιος ο Κροάατης να παίξει με διαφορετικές ενδεκάδες.

Τι θέλει, λες, ο Τούντωρ απόψε από τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπρόντμπι; Την πρόκριση. Είσαι λάθος! Τη νίκη τουλάχιστον στο πρώτο ματς στην Τούμπα. Πάλι είσαι λάθος!

Τι να την κάνει τη νίκη ο Τούντωρ, και ο ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα δεν θα παίξει μπάλλα; Κι αν ο ΠΑΟΚ δεν πιάσει καλό ποδόσφαιρο, αυτό σημαίνει ότι ακόμα είναι πίσω. Ότι η δουλειά του Τούντωρ δεν έχει «περάσει» στους παίκτες. Κι αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα!

Η ομάδα της Δανίας πιθανόν να είναι μάπα. Ποιος ασχολείται με την Μπρόντμπι! Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει. Κατά πόσον απαιτητικός θα μπει στο πρωτάθλημα. Κι αν οι μεταγραφές που έκανε είναι στοχευμένες κι όχι απλά πήρε κάποιους που στο... μέλλον, μετά από 3-4 μήνες θα προσαρμοστούν στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρικάρντο Κόστα δεν λυπάται τους ΠΑΟΚτσήδες