Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ… ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

πηγή: Intime
 

Ένα παιχνίδι ολότελα δικό του που θα μπορούσε να το πάρει περίπατο, και με σκορ, κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός το δυσκόλεψε σε τέτοιο βαθμό, λες και το έκανε… επίτηδες. Έχασε ευκαιρίες μπόλικες στο ημίχρονο και τελικά έφυγε στα αποδυτήρια με ένα γκολ στη πλάτη, που δεν το δικαιούταν ούτε και το… πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Με πέναλτυ έγινε το 1-0 και αφού αστόχησε ο εκτελεστής.

Ρώτησαν κάποτε έναν μεγάλο παίκτη ποια είναι η διαφορά του με έναν μέτριο. Κι αυτός απάντησε ότι ο μεγάλος παίκτης ξεχωρίζει γιατί σκέφτεται 1-2 δευτερόλεπτα πιο έγκαιρα. Γίνεται η εκτέλεση του πέναλτυ, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έχει ήδη εκτιναχθεί αριστερά και είναι φανερό ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να αποκρούσει. Ο σκόρερ του Παναιτωλικού έχει ψυλιαστεί τη φάση πριν γίνει και προωθείται πριν ακόμα διώξει την μπάλλα ο Στηλ. Κι όταν έγινε η απόκρουση ο αραπάκος με χορευτικό άλμα έστειλε τη μπάλλα στα δύχτια.

Δίκαιη, δικαιώτατη η νίκη του Παναθηναϊκού που τελικά την πέτυχε με τρόπο περιπετειώδη και θρυλερικό με δύο γκολ για τα οποία έχει άμεση ευθύνη η άμυνα του προβληματικού Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου μικρή σχέση έχει με εκείνη της περασμένης σαιζόν. Δυόμισυ παίκτες πρώτης γραμμής δεν φτάνουν.

Ο Παναθηναϊκός. Ο νικητής. Εκνευριστικός απέναντι σε μια ενδεκάδα με κενά, μ’ έναν Παναιτωλικό όχι πλήρη ο Παναθηναϊκός άφησε πολλά ερωτηματικά για την απάθειά του, για το άνευρο παιχνίδι του. Αν ήθελε κάποιος να κρίνει τον Παναθηναϊκό με μια κουβέντα θα έλεγε ότι του έλειπε η ψυχολογία ότι δεν μπορούμε να φύγουμε από το γήπεδο σε ένα τέτοιο ματς χωρίς το τρίποντο. Ναι, δεν είχε το πείσμα ο Παναθηναϊκός για να πάρει ένα τόσο σίγουρο ματς, το οποίο τελικά δεν το πήρε, αλλά του το «έδωσε» με τις γκέλες του ο Παναιτωλικός.

Διαβάστε ακόμα:

Από Μαρινάκη εντολή στον Σύλβα για Ντοσεβί