ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

 

Τι είπανε τα... μπαλάκια στην κλήρωση του τσάμπιονς ληγκ; Στον όμιλο του Ολυμπιακού δώσανε δύο ομάδες μεγαλύτερου κυβισμού από τον πρωταθλητή Ελλάδος, την Μπάγερν Μονάχου και την Άρσεναλ Λονδίνου. Άρα, θεωρητικά ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη να προχωρήσει στην επόμενη φάση, στους «16» του τσάμπιονς ληγκ.

Στα παπάρια του Ολυμπιακού αν αυτός πράγματι σκέπτεται σωστά. Δεν θα τα βάψει μαύρα επειδή η κλήρωση δεν του έκανε τα κέφια. Έχει ελπίδες να περάσει στη βαθμολογία του ομίλου την άλλη ομάδα, την Δυναμό του Ζάγκρεμπ.

Ποδόσφαιρο είναι, όλα μέσα είναι, που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείστηκε επειδή το θέλουν τα... μπαλλάκια της κλήρωσης. Μέσα στις πιθανότητες είναι να προκριθεί ο Ολυμπιακός, όπως και να τερματίσει τελευταίος στον όμιλο.

Στόχος του Ολυμπιακού, και επαναλαμβάνω στα παπάρια του η κλήρωση, είναι να κερδίσει την ουσιαστική πρόκριση, που είναι να κλέψει την παράσταση! Κι ας αποκλειστεί.

Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού αν ξέρει τη δουλειά του! Να δείξει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ότι έχει γίνει μια αληθινά ευρωπαϊκή ομάδα, ακόμα κι αν αποκλειστεί τελικά!

Μπορεί να το πετύχει αυτό ο Ολυμπιακός αν πράγματι με τις εμφανίσεις του στα 6 παιχνίδια του ομίλου δικαιώσει πανηγυρικά την παρουσία του στο τσάμπιονς ληγκ. Ας αποκλειστεί! Με το κεφάλι υψηλά όμως. Με καλό ποδόσφαιρο. Με το χειροκρότημα της εξέδρας. Ας αποκλειστεί! Δεν θα είναι αποκλεισμός αυτός. «Πρόκριση» θα είναι ευρωπαϊκών εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι αντίπαλος της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός