ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ

 

Γέμισε η πιάτσα από κατήγορους εισαγγελείς του Αναστασίου και των ποδοσφαιριστών, αλλά και όσων ευθύνονται για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, Αλαφούζος, Φύσσας, Βόκολος και σια. Ένας απ’ αυτούς τους εισαγγελείς της εξέδρας και της αέρα πατέρα δημοσιογραφίας θα επιλεγεί προσωπικά από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου και θα προταθεί για υπουργός δικαιοσύνης.

Ο Αλαφούζος στο μεταξύ το απεφάσισε. Δεν είναι Τσίπρας, σε καμμιά περίπτωση, άλλωστε δεν υποσχέθηκε διαγραφή του χρέους του Παναθηναϊκού, ούτε κούρεμα, ούτε διακανονισμό, ούτε τέλος επιστροφή στη δραχμή, δηλαδή ότι επί τόπου η ομάδα θα ξαναγίνει ο παληός Παναθηναϊκός.

Το απεφάσισε ο Αλαφούζος. Θα κάνει εκλογές στον Παναθηναϊκό! Οι Καμμένοι και οι Χαϊκάληδες, οι Κατρούγκαλοι και οι Τασίες, όλοι οι σοβαροί και ασόβαροι επώνυμοι βαζέλοι έχουν δικαίωμα να κατέβουν υποψήφιοι για να διεκδικήσουν την κυβέρνηση, δηλαδή ένας απ’ αυτούς να αναλάβει την ομάδα.

Ναι , εκλογές κανονικές, όχι παραμύθι φούρναρης χαρτοπόλεμος κριτική με μπόλικο λαϊκισμό απ’ όσους χρησιμοποιούν μπροστινούς σχολιαστές με αφορμή το κάζο από την Καμπάλα.

Δεν το ξέρεις. Ένας άλλος, όχι ο Αλαφούζος, να τα καταφέρει καλύτερα. Όπως ο Τσίπρας! Ό,τι είπε, το έκανε. Στον πόντο. Σ’ όλα. Ένας Τσίπρας χρειάζεται και ο Παναθηναϊκός θα λύσει το πρόβλημά του.

Διαβάστε ακόμα:

Πλαστογραφία πρωταθλήματος στον Λεβαδειακός - Ολυμπιακός