ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

πηγή: Intime
 

Μας ζάλισε τον έρωτα με τους «δικαστές» της ΕΠΟ. Μας τα έπρηξε για την παραμύθι φούρναρης κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Φοβερά πράγματα. Επτά μήνες υπουργός και πλακώθηκε στα ταξίδια στο εξωτερικό και γράφε-σβήνε, σβήνε γράφε με κάτι κωλονομοσχέδια για να πουλήσει το μπαλαμούτι, το πιο πολυμεταχειρισμένο μπαλαμούτι, ότι είναι «της σχολής της εξυγίανσης» κι αυτός.

Ούτε μια ατάκα ο Κοντονής Σταύρος για το όργιο του 2004. Το τι πακέτα ξεσκίστηκαν για τους ολυμπιακούς αγώνες, αυτό δεν το ακουμπάνε. Τσιμουδιά! Λες και ο σύριζας ήταν στο κόλπο. Λες και το κόμμα του Κοντονή Σταύρου έχει ευθύνη στην ασυδοσία με τις αμαρτωλές συμβάσεις.

Εντάξει, να ασχοληθεί ο αρμόδιος υπουργός με τον κωλοδιαιτητή που δίνει ένα παραμυθένιο πέναλτυ και στεναχωρεί τους φανατικούς οπαδούς μιας ομάδας. Δεν λέω. Είναι κι αυτό ένα ζωτικό πρόβλημα της κοινωνίας, που και σ' αυτό δεν αποκλείεται να έχει βάλει το χέρι του Σόιμπλε.

Αγωγές βροχή στο υπουργείο αθλητισμού από εργολάβους και εταιρείες για «δουλειές» του 2004 που ακόμα δεν... ολοκληρώθηκαν, που εγκαταλείφθηκαν, που δεν αξιοποιήθηκαν. Εκατομμύρια στον αέρα.

Ποιος, όμως, να ασχοληθεί μ' αυτά. Δεν πουλάει η εξυγίανση που δεν αφορά το ασφύρικτο οφ-σάιντ. Άλλο ότι ΑΚΟΜΑ ΠΙΝΕΙ αίμα από το δημόσιο ταμείο η ασυδοσία των ολυμπιακών αγώνων του 2004.

Διαβάστε ακόμα:

Πλαστογραφία πρωταθλήματος στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός