ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗ-ΣΑΝΤΣΕΣ!

πηγή: Intime
 

Δεν ξέρεις αν λέει την αλήθεια ο Ταβλαρίδης που ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ισπανό συνάδελφό του Σάντσες. Αν λάβει κανείς υπ' όψιν ότι οι 8 από τις δέκα δημόσιες τοποθετήσεις ποδοσφαιριστών, καλλιτεχνών, πολιτικών είναι παραμύθι φούρναρης, τότε θα κρατήσει τις επιφυλάξεις του και για όσα υποστηρίζει ο διεθνής σέντερ-μπακ του Παναθηναϊκού.

Γράφτηκαν κάποια πράγματα μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα. Έτσι συμβαίνει. Πάει καλά η ομάδα, όλα είναι φίνα και ωραία, άσχετο αν παίζουν μπουνιές και πέφτουν μπινελίκια στα αποδυτήρια. Ξευτυλίζεται αγωνιστικά η ομάδα, ε, τότε βγαίνουν στον αέρα τα άπλυτα.

Αυτά, ακαδημαϊκά. Θεωρητικά. Το ερώτημα είναι αν πράγματι ο Ταβλαρίδης είναι κωλοπαιδαράς, γουστάρει να κάνει κλίκες κι αν απείλησε να τον πλακώσει στο ξύλο ο Σάντσες. Λέμε αυτά που γράφτηκαν, που έχουν αρχίσει να λέγονται δεξιά κι αριστερά.

Μην το ρίξουμε στις μαλακίες, αυτό που λένε, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Σου λέω ότι υπάρχει και φωτιά χωρίς καπνό. Όπως φωτιά με μαύρο, γκρίζο και λευκό καπνό. Ό, τι θέλεις υπάρχει.

Άλλη είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια, που δεν μασάει ό, τι κι αν πει κανείς, όσο ειλικρινής κι αν δείχνει. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι ψεύτης ο Ταβλαρίδης όταν διαψεύδει όσα γράφτηκαν. Η ουσία είναι ότι ο Αλαφούζος ή, κάποιος εκπρόσωπός του έχει την ευκαιρία. Να το τελειώσει το θέμα.

Έτσι είναι. Αν, λοιπόν, πράγματι ο Ταβλαρίδης κάνει δύσκολη τη ζωή του Ισπανού, η διοίκηση επεμβαίνει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ούτε διαψεύσεις, ούτε άλλα παραμύθια. Κύριε Ταβλαρίδη, μαζέψου! Επαγγελματίας είσαι, εταιρεία είμαστε και στις σχέσεις μας λειτουργεί ο εσωτερικός κανονισμός.

Είπαμε. Αυτό στην περίπτωση που πράγματι ο Σάντσες «υποφέρει» από τον συνάδελφό του Ταβλαρίδη. Στο φινάλε μη παραχοντρύνει το έργο.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν τους θέλουν ούτε ως πρωταθλητές