ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΣΕΣ

πηγή: Intime
 

Μου το είπε ένα πουλάκι περαστικό από την Ισπανία. Μα τι βρήκε ο Παναθηναϊκός σε αυτόν τον Σάντσες; Το παλληκάρι έπαιζε ελάχιστα και είναι χαμηλού επιπέδου, μου τιτίβισε το ίδιο πουλάκι.

Είχε δίκιο. Τον είδαμε, όσο προλάβαμε, με την Πανάθα. Στην πρώτη του αποβλήθηκε και ξοδεύει τον υπόλοιπο χρόνο του στα πιτς. Οσες κακές εμφανίσεις πρόλαβε να κάνει, έσπευσε να διαρρεύσει ότι οφείλονται στον τρόπο που του φέρεται αυτός ο «κλικαδόρος» ο Ταβλαρίδης. Αλήθεια, ψέματα δεν έχει καμμία σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι αν κάνει ή όχι ο Σάντσες. Εχω σοβαρές αμφιβολίες, ειδικά όταν τα ρεπορτάζ έλεγαν πως αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού είχε μεταβεί στη χώρα του για να τον ψήσει να έρθει. Οι πιο μερακλήδες ανέφεραν πως η καθυστέρηση στην έλευσή του είχε να κάνει με τις διαπραγματεύσεις του Τσίπρα στας Ευρώπας, που θα έκριναν αν η Ελλάδα θα συνέχιζε την πορεία της εντός ή εκτός ευρωζώνης.

Δηλαδή; Τι δηλαδή; Οταν διαβάζεις τέτοια, ψήνεσαι πως η ομάδα θα πάρει παικταρά. Και αντ' αυτού σου προκύπτει ο Σάντσες. Ο άνθρωπος με το 1,5 ματς και τις 1500 selfies, που δεν μας ενοχλούν ειδικά όταν περιέχουν την ωραιότατη σύζυγό του. Να σοβαρευτούμε. Μυρίζομαι άλλη μια σοβαρή μεταγραφική γκέλα.

Ετσι που λες. Βλέπω γκέλα. Η γκέλα συμβαίνει. Ομως, γκέλα από γκέλα διαφέρει. Αλλη η γκέλα, όταν παίζεις σεμνά και ταπεινά που έλεγε κι ο Κωστάκης ο Καραμανλής. Αλλη η γκέλα, όταν επικοινωνιακά προσπαθείς να κάνεις την τρίχα τριχιά και τον Σάντσες Μπεκενμπάουερ. Η φούσκα θα σου σκάσει στα μούτρα. Αν ο Σάντσες βγει έστω Βύντρα, τα παίρνω όλα που είπα πίσω.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρουν οι Σίλνενφελντ και Μασάδο