ΑΛΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ!

πηγή: Intime
 

Δεν το συζητάμε. Ξέχνα αυτό το απαίσιο πράμα που είδες, αν το είδες, στο ματσάκι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Πες ότι δεν έγινε. Κι αν θεωρήσεις ότι πράγματι έγινε αυτό, αυτό συνέβη για λογαριασμό του Πλατανιά. Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα και στην τρίτη σίγουρη στο Καραϊσκάκη η ομαδούλα, λέω για τον Πλατανιά, έπαιξε περισσότερο για να πάρει ηθικό για τη συνέχεια. Όχι για το αποτέλεσμα.

Κόντρα στην Μπάγερν την προσεχή Τετάρτη θα δεις τον ερωτικό, τον καυλωτικό Ολυμπιακό. Δεν το συζητάμε. Είσαι άνδρας, παντρεμένος, ε, με την γκόμενα δεν θα κάνεις έρωτα στο στυλ της ρουτίνας, όπως με την γυναικα σου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Στην παράνομη σχέση το πάθος στο κρεββάτι θα ξεχειλίζει.

Έτσι και ο Ολυμπιακός. Στο παιχνίδι του τσάμπιονς ληγκ θα παρακολουθήσεις έναν άλλον Ολυμπιακό. Επειδή και το ματς είναι άλλο! Ο Πλατανιάς δεν ιντριγκάρει. Τυπική διαδικασία η νίκη. Αντίθετα, με την Μπάγερν θα είναι ο λυσασμένος Ολυμπιακός. Ερωτικός αλλά και πολεμικός Ολυμπιακός.

Οι παικταράδες του Ολυμπιακού την Τετάρτη θα τα δώσουν όλα για πάρτη τους. Όπως στο λέω. Πρώτα θα παίξουν για τον εαυτό τους και μετά για τον κόσμο. Και μετά για τη φανέλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι τρέχει με το ιατρικό τημ του Παναθηναϊκού