ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΥΜΙΣΕ Η ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Κέρδισε 3-1 τον Πλατανιά ο κακός, ο πολύ κακός Ολυμπιακός, όμως γίγαντας ο Τσόρι! Τι να πουν αυτοί που πουλάνε πράμα, μπρόκολα και βλήτα, στους πάγκους της λαϊκής; Κάτι καλό θα βρούνε από την πραμάτεια τους. Κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΚ, όμως μάγος ο Μπουανανότε! Αυτός πήρε το παιχνιδάκι, όχι η ΑΕΚ, όχι η ομάδα.

Κόντρα στον ΠΑΣ μια ΑΕΚ προπολεμική. Ομάδα γειτονιάς. Θύμιζε τον Φωστήρα της παληάς Αθήνας. Το τσίκι-τσίκι. Κοντινές μπαλλιές και παίζουμε για να... παίζουμε. Όχι για να κερδίσουμε. Όχι για να επιτεθούμε, όχι για να πιέσουμε τον αντίπαλο.

Το έβλεπες και δεν πίστευες στα μάτια σου. Μια ΑΕΚ με οριζόντιο ποδόσφαιρο, και... πισινό. Μια ομάδα κάθε άλλο παρά απειλητική. Άψυχη. Κομπλεξική. Απέναντι στον ΠΑΣ που είχε παραχωρήσει το μισό γήπεδο και μόνοι τους οι αεκτζήδες δεν μπορούσαν να αλλάζουν σίγουρες μπαλλιές. Μηδέν ευκαιρίες. Μηδέν σουτ.

Κι όμως, τελείωσε το ημίχρονο αφού το 0-1 έγινε 2-1. Λόγω Μπουανανότε. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όπως το άλλο. Με 9 παίκτες ο ΠΑΣ είχε μείνει κι όλοι στο γήπεδο φοβόντουσαν μήπως ισοφαριστεί 2-2 η ΑΕΚ.

Προβληματική η ΑΕΚ, λοιπόν. Στο δεύτερο με το 2-1 στην τσέπη, στην τρύπια τσέπη(!), η ΑΕΚ οπισθοχώρησε και παρέδωσε τα κλειδιά στον ΠΑΣ. Ειδικά μετά το 60 είχε χαθεί η μπάλλα. Όχι πως οι φιλοξενούμενοι έπιασαν το μεγάλο παιχνίδι. Απλά οι αεκτζήδες δεν έβρισκαν τη μπάλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ θέλει πιπέρι στο στόμα!