ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ, ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!

πηγή: Intime
 

Πόσο νίκησε ο ΠΑΟΚ τη Βέροια; Με δυο γκολ, με τρια; Δεν έχει σημασία. Αλλωστε το μόνο που είχε σημασία τη συγκεκριμένη ημέρα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πως ο Μπερμπάτωφ έκανε το ντεμπούτο του.

Ναι ο Πέλκας είναι ωραίος παίκτης. Και σε αυτό το ματς έδειξε πως πρόκειται για σημαντική προσθήκη στον ΠΑΟΚ. Ναι, άκουσε τα μπονελίκια του ο Καρυπίδης που το «παίζει» σε διπλό ταμπλώ, δηλαδή και Βέροια και Αρη. Ναι ο Κλάους Αθανασιάδης σκόραρε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του, μετά από καιρό.

Ολα αυτά ήταν τελικά λεπτομέρειες γιατι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπερμπάτωφ σηκώθηκε να ζεσταθεί και στο 58ο λεπτό μπήκε αλλαγή. Αποθέωση για την είσοδο, για κάθε φορά που ακούμπαγε την μπάλλα. Δεν πειράζει που δεν σκόραρε. Φυλάει το πρώτο για την Τούμπα. Ξεκίνησε ο μήνας του μέλιτος.

Θέλει το χρόνο του και διαπιστευτήρια για να φτάσει η σχέση στην αγάπη και την παράνοια. Για να γίνει ο Ντιμίτερ Μπερμπάτωφ Πάμπλο Γκαρσία. Πώς θα γίνει αυτό; Να στο πω κι αυτό. Εξαρτάται τι θα κάνει στα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Χαίρετε...

Διαβάστε ακόμα:

Να ποια είναι η αληθινή σωτηρία του Αρη