ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ!

πηγή: Intime
 

Απογοητευτικός αντίπαλος απέναντι στην Μπάγερν ο πρωταθλητής και Ολυμπιακός της Ευρώπης. Ήταν μια αληθινή έκπληξη, στα όρια του σοκ ο τρόπος που η ελληνική ομάδα αποφάσισε να... μην παίξει μπάλλα, παρά μόνον να μη χάσει. Με μια αμυντική σκέψη εντελώς παθητική, που τελικά αποδείχθηκε μοιραία. Έφυγε από το Καραϊσκάκη, από την έδρα του με 3-0 ήττα.

Ασφαλώς και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Μπάγερν που στόχο έχει να πάρει το τσάμπιονς ληγκ και τον Ολυμπιακό που θα καθαρίσει τη σαιζόν αν περάσει τον όμιλο. Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί τον Ολυμπιακό να συμπεριφερθεί αγωνιστικά σα μικρή ομάδα, σαν πρωτόβγαλτη, σαν επαρχιώτικη.

Πρώτο ματς με την Παρί Σαιν Ζερμαίν ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη είχε παίξει υπέροχα στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε 4-1, αλλά έχασε με ψηλά το κεφάλι.

Ας παραμερίσουμε το 3-0 της Μπάγερν. Ας υποθέσουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε 0-0. Θα ήταν «κερδισμένος» ο Ολυμπιακός; Εγώ λέω όχι! Με τέτοια εμφάνιση Σύλβα και παίκτες κατέδειξαν ότι ο Ολυμπιακός δεν κάνει βήματα προόδου και προσαρμογής στην Ευρώπη.

Μη ξεχνιόμαστε. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει στόχο το ντόπιο πρωτάθλημα με τους Πανθρακικούς και τις Καλλονές, με τον προβληματικό Παναθηναϊκό, το αιώνιο ερωτηματικό του ΠΑΟΚ και μια μουδιασμένη ακόμα ΑΕΚ.

«Τυχερή ήτανε η Μπάγερν» είπε ο Σιόβας. Σύμφωνοι. Άρα, ο Ολυμπιακός ήταν... άτυχος. Ποια ήταν η... ατυχία του; Μήπως ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και τον.... αδικεί το 0-3. Κι όμως, το σκορ είναι «δίκαιο» αν λάβει κανείς υπ' όψιν τα στοιχεία απόδοσης των δύο ομάδων. Ανεξάρτητα από τον τρόπο και το χρόνο που έγιναν τα τρία γκόλ

«Σταθήκαμε καλά» είπε ο Σύλβα. Τόσο καλά που δεν άντεχε κανείς να βλέπει έναν ταμπουρωμένο στην άμυνα Ολυμπιακό. Ας έχανε 3-0, λέω εγώ, αλλά να έπαιζε τη μπάλλα του. Αυτή που μπορεί! Μήπως ο Ολυμπιακός έχει αδυναμία να παίξει, να δείξει στο γήπεδο κι αυτός ποιος είναι, με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα; Ο Ολυμπιακός, όχι κάποια άλλη ομάδα, έχει αποδείξει σε κάθε ματς, και με ανώτερο αντίπαλο, ότι διαθέτει τα κυβικά του. Με την Μπάγερν ήταν μία θλίψη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί αχρήστευσε τον Τσόρι ο Σίλβα