ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»!

πηγή: Intime
 

Όλη η Ελλάδα είχε πέσει πάνω στο παιδάκι να το κατασπαράξουν. Να το ρίξουν στα Τάρταρα. Να το κάψουν ζωντανό. Επειδή έκανε μια μαλακία. Κάτι για το οποίο δεν ήθελαν να του δώσουν συγχωροχάρτι. Και δεν παραγνώριζαν ότι το «παιδί», το 20χρονο, δεν ήξερε τι είναι αυτό που έκανε. Τέλος πάντων δεν το εννοούσε αυτό που έκανε έτσι όπως το αντιμετώπισαν, ανώνυμοι και επώνυμοι, κόμματα, η ομάδα του η ΑΕΚ, η ΕΠΟ, οι πάντες όλοι.

Μάρτιος 2013, ο Γιώργος Κατίδης βάζει γκολ στην Βέροια, στο ΟΑΚΑ και πάνω στον ενθουσιασμό του σηκώνει το χέρι αλά Χίτλερ. Αυτό ήτανε! Άρα είναι χρυσαυγίτης το τσογλάνι. Άρα, ξου!

Δεν τον χώραγε η Ελλάδα τον ναζιστή ποδοσφαιριστή. Υποχρεώθηκε να ξενητευθεί στη ναζιστική Ιταλία, πήγε σε χιτλερική ομάδα Β' κατηγορίας. Τελικά, επέστρεψε στην Ελλάδα της δημοκρατίας, και βρήκε στέγη στις κρυφοχρυσαυγήτικες ΠΑΕ Βέροια και Λεβαδειακός.

Ελπίζω το κυνήγι στον Κατίδη, που ήταν αρχηγός της εθνικής νέων στον τελικό της Ευρώπης, να σταματήσει, μετά την ολοκληρωτική του μεταμέλεια. Μετά τη δήλωσή του: «Ψήφισες Χρυσή Αυγή, ήσουν παραπλανημένος την πρώτη φορά. Ξαναψήφισες, τη δεύτερη φορά ήσουν αγανακτισμένος. Την τρίτη είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ!».

Το παιδί είδε το φως. Αξίζει να τον βοηθήσουν σαν επαγγελματία, του το χρωστάνε μετά το κακό που του είχαν κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο κάζο της Ζωής Κωνσταντοπούλου