ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Για μούντζες, μην πούμε τίποτα βαρύτερο, είναι όσοι αποδοκίμασαν στο Καραϊσκάκη τον Αλβανό ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννενα Άντι Λίλα. Επειδή το παλληκάρι όταν πέτυχε το
γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού πανηγύρισε σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αετό της Αλβανίας, δηλαδή της πατρίδας του, για να μη ξεχνιόμαστε.

Εγώ, που δεν γουστάρω με τίποτα την Αλβανία και όλο της το σόι, και στα παπάρια μου αν με πεις ρατσιστή, δίνω συγχαρητήρια στον Λίλα. Επειδή είναι περήφανος για την καταγωγή του. Για το όνομά του, την οικογένειά του, την Αλβανία του.

Είναι νόμιμο, κύριοι μαλάκες, όλοι εσείς που την έχετε γραμμένη την έννοια της πατρίδας, μια ελληνική ΠΑΕ να δίνει φανέλλα σε Αλβανό και Σκοπιανό, αυτές τις χώρες πατσαβούρες στη γειτονιά μας. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε Έλληνας είναι «υποχρεωμένος» να αποδέχεται την εθνικότητα του αλλουνού. Τη θρησκεία του. Τις παραδόσεις του. Τα ήθη και έθιμά του.

Μαγκιά, μ' όλη τη σημασία της λέξης είναι ο Λιλά όπως ο Κασάμι, ο Κονέ, να δείχνουν στο στήθος του με το σταύρωμα των χεριών τους τον «Αετό της Μεγάλης Αλβανίας». Έτσι
το ελπίζουν. Ότι κάποτε το ανύπαρκτο σήμερα μέγεθος Αλβανία θα γίνει «Μεγάλη», όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ρωσία.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν ξεπεράσει τα 5 παλούκια!