ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Η ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Δεν μου λέει τίποτα ότι η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα από την Βέροια και κέρδισε 2-1. Αυτό που λέει είναι ότι η ΑΕΚ δεν έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα. Και στο φινάλε γιατί να συγκρίνουμε την ΑΕΚ με την Βέροια που είχε παραχωρήσει τον πρώτο ρόλο στο παιχνίδι στην φιλοξενούμενη από τη μία και από την άλλη έχει στόχους διαφορετικούς, χαμηλώτερους.

Επίσης δεν μου λέει τίποτα ότι η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη. Αυτό που λέει είναι ότι η ΑΕΚ δεν με ικανοποίησε, για να μην πω με αρρώστησε με το φλύαρο, και εξοργιστικά αργό ποδόσφαιρό της. Μα, δεν μπορείς να παρακολουθείς ομάδα με φιλοδοξίες πρωταγωνιστικές να παίζει τόσο αργά, να κυκλοφορεί τη μπάλλα οριζοντίως και να χάνει τη μία μονομαχία καπάκι μετά την άλλη.

Μια κακή παραλλαγή της ποιοτικής ΑΕΚ επί Μπάγεβιτς είδαμε στη Βέροια χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς τσαγανό και μια... ψυχραιμία(;) που την έβγαζε έξω από το παιχνίδι. Πιο σωστά που δεν την έβαζε την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι.

Μη μιλήσουμε για... λύτρωση και ανατροπή επειδή το 1-0 έγινε 1-2. Ποια λύτρωση όταν η ΑΕΚ μόνο... απελπισμένη και σε κατάσταση απόγνωσης δεν έδειχνε, μάλιστα υστερούσε σε ρυθμό από την Βέροια όταν αυτή έβγαινε στην αντεπίθεση.

Η ισοφάριση έγινε σε μια μπερδεμένη φάση, με στραβοκλωτσιές και τελικά ένα σουτ μακρυνό του Μπουανανότε. Και το 1-2 από στημένη φάση, κτύπημα φάουλ, πολύ πλάγια και έξω από την περιοχή του Μπαρμπόσα.

Ομάδα που δεν την φοβάσαι είναι η ΑΕΚ. Κυρίως επειδή παίζει σε ρυθμό σλόου-μόσιον. Τόσο αργά. Και επόμενο είναι να μην προκαλεί πίεση στον αντίπαλο, να μην τον αιφνιδιάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέρει κανένα γιατρό ο Αλαφούζος για τον ...Παναθηναϊκό;