ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!

πηγή: Intime
 

Όπως όλες οι ελληνικές ομάδες στο ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ έχει την αλητεία του. Δεν μπαίνω στη μαλακισμένη λογική ότι αυτά τα πρεζόνια δεν είναι σωστοί φίλαθλοι, κάνουν κακό στην ομάδα με τέτοια οπαδική συμπεριφορά, όπως αυτή με το ντου στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.

Ο θεατής στο γήπεδο με την απρεπή συμπεριφορά κρίνεται γι' αυτό, όχι αν είναι λάτρης της ομάδας του. Κι έρχεται για μια φορά ακόμα ο Ιβάν Σαββίδης και βάζει την ίδια κασέτα. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτό.

Σκέτος Τσίπρας ο Ιβάν! Ψηφίστε με να τελειώσω το παληό. Στο άψε σβήσε.

Το παληό, είτε είναι κακό, είτε καλό, δεν σβήνει σε μια ημέρα. Ούτε σ' ένα χρόνο. Πολύ περισσότερο δεν παίρνει το καλό τη θέση του κακού με το... στόμα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έγινε για πρώτη φορά κυβέρνηση το 1981 με κυρίαρχο σύνθημα την Αλλαγή. Πέρασαν μήνες αρκετοί και τον ρώτησαν δημοσιογράφοι

-Πρόεδρε, πότε, επιτέλους, θα ξεκινήσετε για να κάνετε την αλλαγή.
Και τι είπε ο αθεόφοβος: «Η αλλαγή έγινε!». Πράγματι την είχε κάνει με το στόμα.

Έτσι και ο Τσίπρας. Αλλάζει το παληό, άλλο αν δεν παίρνουν χαμπάρι κάποιοι δύσπιστοι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλες οι διοικήσεις της ομάδας, και αυτής του Ιβάν, έχουν σοβαρότατες ευθύνες για την πράγματι αντιπαοτσήδικη συμπεριφορά κάποιων ανεξέλεγκτων(;) ομάδων που όποτε γουστάρουν κάνουν τα δικά τους στο όνομα της... αγάπης τους στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό το φαινόμενο της «εσωκομματικής βίας» στον ΠΑΟΚ είναι χρόνιο. Και δεν αντιμετωπίζεται με ρητορική, με καταδίκες και με ευχές.

Η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε θέση να απομονώσει, να τσακίσει τα ταραχοποιά «παοκτσήδικα» στοιχεία.

Διαβάστε ακόμα:

Να σνομπάρουν στην Τούμπα τον Μαρινάκη!