«ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Την έχει βρει με την ΕΠΟ ο Κοντονής Σταύρος. Η καλύτερή του! Τα χώνει και τα ξαναχώνει στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία σα να μην είναι υπουργός, αλλά κάποιος ποδοσφαιρόφιλος. Κάποιος οπαδός.

Παραμύθι. Ο σύντροφος είναι τίποτα. Δεν εκπροσωπεί παρά το τίποτα. Επειδή, όμως, είναι πονηρός και βέβαια εκπροσωπεί το παληό, ας του κάνουμε τη χάρη να πούμε ότι εκπροσωπεί το «νεοπαληό», τα βάζει με την ΕΠΟ για να δείξει... μαχητικότητα, αποφασιστικότητα κι άλλα τέτοια πολυμεταχειρισμένα.

Είναι φαιδρό ένας υπουργός να μη γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Με τι οφείλει να ασχοληθεί και να ενεργεί παπατζήδικα. Ότι πολεμάει τη διαφθορά, τη βρωμιά, την απάτη κι όλα αυτά που αν έλειπαν με τι θα ασχολούνταν κάτι περίεργοι τύποι σαν τον Κοντονή Σταύρο.

Έργο δεν παρουσίασε ο κύριος επί 7 μήνες. Λόγια πολλά, λεζάντα ατελείωτη, αλλά από ουσία μηδέν.

Τελικά, αν μπορεί, αν πραγματικά θέλει να βάλει στη θέση της την κακή ΕΠΟ, γιατί δεν το κάνει; Υπουργός είναι. Κυβέρνηση είναι. Αν πάλι δεν μπορεί πραγματικά, τότε να βρει τρόπο να δράσει αποτελεσματικά. Μη μας ζαλίσει τον έρωτα. Μη δείχνει την αδυναμία, την ανυπαρξία του αξιώματός του. Ίσως την προσωπική του μηδενικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν είδα το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού