XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!

πηγή: Intime
 

Ο αποδυτηριάκιας το 'χει γράψει σε ανύποπτο χρόνο. Αν ο Ολυμπιακός θέλει το κάτι περισσότερο στο τσάμπιονς ληγκ θα δουλεύει με τη μεζούρα του Τσόρι. Δεν θα παίρνει παίκτες στις μεταγραφές επιπέδου Ντομίγκες. Θα πρέπει να ψωνίζει παίκτες μεγαλύτερης αξίας του Αργεντινού. Η κουβέντα είναι για τον Φορτούνη, τον 23χρονο που πραγματικά για μια ΠΑΕ είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος.

Τι κάνουμε με δαύτον; Τον κρατάμε. Μήπως δεν μας συμφέρει. Τον πουλάμε. Μήπως όχι τώρα, καλύτερα να περιμένουμε.

Μιλάμε για τον «στρατηγό» Φορτούνη, που είναι κλάσεως Τσόρι. Ήδη! Μετά από μια-δυο σαιζόν ίσως για να ισορροπήσει η ζυγαριά να χρειάζεται ένα ακόμα σακούλι χρυσό.

Λοιπόν. Τι κάνει ο Ολυμπιακός με το παλληκάρι από τα Τρίκαλα που από τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε στην Γερμανία για να καταλήξει στον Ολυμπιακό. Ρωτάμε για τον Ολυμπιακό κι όχι τι κάνει, τι σκέπτεται ο ίδιος ο Φορτούνης για πάρτη του.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι το παλληκάρι έχει μπει με δική του πρωτοβουλία σε ‘’ Ι.Χ. πρόγραμμα εξέλιξης’’ ώστε να ανταποκριθεί στις υψηλώτερες απαιτήσεις ομάδας από το εξωτερικό. «Δουλεύει», δηλαδή, εκτός Ολυμπιακού, μακρυά από τους συμπαίκτες του, κι αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο για την ΠΑΕ του πρωταθλητή. Όσο περισσότερο ζυγίζει στην πλάστιγγα ο Φορτούνης τόσο το καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

Μια δεκαπενταρού έφερε στο ταμείο ο Μήτρογλου και μια δεκαρού ο Σαμαράς. Πόσο να πάει το μαλλί με τον Φορτούνη. Υπεύθυνα σου λέω ότι δεν υπάρχει προς το παρόν τιμή για τον παικταρά! Το νούμερο παίζει. Όπως η βελόνα στο χρηματιστήριο.

Λάθος! Το χρηματιστήριο ανεβοκατεβαίνει. Η τιμή του Φορτούνη συνεχώς ανεβαίνει. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση από τους σκάουτ. Αναπροσαρμογή μήπως θα κάνει στο συμβόλαιό του ο Ολυμπιακός. Μόνον; Επέκταση συμβολαίου ίσως. Εξαρτάται. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός και Φορτούνης δεν παίζουν με ανταγωνιστικά συμφέροντα. Πιθανότερο ό, τι οφελεί τον Φορτούνη να συμφέρει και τον εργοδότη του, και το αντίθετο.

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως, χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός