ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΑΝΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Όταν έχεις μια πηγή και παίρνεις νερό, πετρέλαιο, χρυσάφι, σέσκουλα, σαρδέλες, οτιδήποτε, για ένα πράμα αγωνιάς. Να μην εξαντληθεί η πηγή. Το λέγανε οι παπούδες. Και οι παπούδες των παπούδων.

Όλοι, ακόμα και οι άρρωστοι παοκτσήδες είδανε τη διαφορά του Ολυμπιακού στο ντέρμπυ της Τούμπας. Εγώ είδα και κάτι άλλο, που το σημείωσα από την πρώτη στιγμή, για όσους με διαβάζουν. Ότι με το 2-0 στο παντελόνι ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο ξαναβγήκε από τα αποδυτήρια σα δένδρα έτοιμα προς φύτευσιν.

Μιλάμε σοβαρά. Οι 10 του Ολυμπιακού στο β' ημίχρονο το 'παιξαν δένδρα ακίνητα. Δεν ήθελαν να κτυπήσουν άλλο το παιχνίδι. Είχαν και εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακά τους, δεν ήταν ο Όλσεν στα δοκάρια τους, και ο Ισπανός όποτε χρειάστηκε κράτησε το 2-0.

Στο παρασύνθημα. Παναθηναϊκός, αυτός ο μνημονιακός και με το άδειο ταμείο Παναθηναϊκός. Η επανελθούσα στο πρωτάθλημα ΑΕΚ μετά τις δύο χρεοκοπίες της, τη μία πριν Ντέμη Νικολαϊδη και την άλλη μετά το άρθρο 44, επί Ντέμη Νικολαϊδη. Και ο ΠΑΟΚ που παραμένει επί της ουσίας ο ίδιος και με Ιβάν Σαββίδη.

Αυτές οι τρεις ομάδες, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Η πηγή του Ολυμπιακού, δηλαδή! Τι θέλω να πω.

Μόνιμος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, με 18(!) πρωταθλήματα σε 20 χρόνια έχει εξελιχθεί στον.... αποκλειστικό «εκπρόσωπο» του ποδοσφαίρου μας στο τσάμπιονς ληγκ. Το πρωτάθλημα, όμως, τον χαντακώνει τον Ολυμπιακό. Επόμενο. Έχεις πρωτάθλημα πατσαβούρα, είσαι πατσαβουροπρωταθλητής.

Αντί, λοιπόν, να παίρνει δυνάμεις, να «προετοιμάζεται» ο Ολυμπιακός από το εγχώριο πρωτάθλημα, απορρυθμίζεται αγωνιστικά όταν υποχρεώνεται να αντιμετωπίζει τους Πλατανιάδες και τους Πανθρακικούς, τις Καλλονές και τις Βέροιες. Για σκέψου να κοντύνουν κι άλλο οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ!

Ήδη, οι «τρεις ανταγωνιστές» του Ολυμπιακού είναι εκτός κόλπου. Αν τους φύγει η ελπίδα ότι μπορούν να κτυπήσουν τον Ολυμπιακό, τότε η ζημιά είναι εκτός ελέγχου. Η ζημιά του Ολυμπιακού.

Το αντιλαμβάνεται ο Μαρινάκης ότι δεν συμφέρει τον Ολυμπιακό να εγκαταλείψουν και με το στόμα τον πρωταθλητισμό οι άλλοι «τρεις»; Θα χάσει ο Ολυμπιακός την πηγή άντλησης υψηλού ανταγωνισμού στην Ελλάδα.

Όχι, δεν λέω ότι ο Μαρινάκης έδωσε το «σύνθημα» στο ημίχρονο η ομάδα του να σταματήσει στο 2-0. Δεν τον έχω για πρόεδρο ΠΑΕ με συντεχνιακή κουλτούρα. Ο άνθρωπος έχει βάλει στοίχημα με την κοιλιά του. Κάθε χρόνο δικό μου το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Χρηματιστήριο το κασέ του στρατηγού Φορτούνη