ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΠΛΑΤΙΝΙ Ο ΜΠΕΟΣ

πηγή: Intime
 

Ο Μισέλ Πλατινί, ο πρόεδρος της UEFA, πήγε στη Μύκονο με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ποιος το λέει αυτό. Όχι, βέβαια, ο εφοπλιστής με τις μπίζνες στη ξηρά, ποδοσφαιρικές κι όχι. Ούτε ο Μιχαλάκης που ήταν παικταράς στο γήπεδο και δείχνει κλάση και σαν εξουσιαστής στο διεθνές ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Το είπε το «μυστικό» ο Αχιλλέας Μπέος.

Είναι αξιόπιστος ο Μπέος; Αδιάφορο το ερώτημα. Ο Μπέος πέραν από τις πολυποίκιλες ασχολίες του σα δήμαρχος του Βόλου συνεχίζει να έχει σηκωμένες τις κεραίες του στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου; Αδιάφορο κι αυτό το ερώτημα. Άλλο είναι το κουίζ.

Μην περιμένετε να αποκλειστεί από το τσάμπιονς ληγκ ο Ολυμπιακός για τα στημένα ματς του πρωταθλήματος όταν ο Μαρινάκης είναι στο πίτσι πίτσι με τον Πλατινί, έβγαλε το πόρισμα ο Μπέος. Ο οποίος Μπέος δεν είπε το άλλο. Και δεν το είπε, ενώ το ήξερε. Ότι ο Μαρινάκης με το ιδιωτικό του αεροπλάνο πήγε με τον Πλατινί παρέα στον Άγιον Όρος. Να πάρουν την ευχή του ηγούμενου Εφραίμ.

Να σοβαρευτούμε. Ποιος, λοιπόν, είναι υπόλογος, ο Πλατινί ή, ο Μαρινάκης, αν βέβαια δεχθούμε την πληροφορία για το πριβέ ταξίδι του προέδρου της ΟΥΕΦΑ στην Μύκονο με το τζετ του καραβοκύρη.

Μόνον για μια δωρεάν αεροπορική μετακίνηση ο Πλατινί έκανε αβαβά την τιμωρία του Ολυμπιακού; Τόσο φθηνός ο Μισέλ. Και ο Μαρινάκης περιορίστηκε στις τιμητικές για τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ δημόσιες σχέσεις ή, του έκανε... διακριτικά κι ένα αντάξιο του αξιώματός του δωράκι.

Ερωτήματα είναι αυτά. Και ποιος από τους δύο, Πλατινί και Μαρινάκης, είναι ο λαδιάρης. Αυτός που λαδώνει, αυτός που λαδώνεται. Κανένας. Και οι δύο. Ποιος περισσότερο από τον άλλον.

Θες κι άλλο ερώτημα; Η υπόθεση του υπό εξέτασιν σικέ αγώνα Ολυμπιακού-Βέροια ακόοοοομα εκκρεμεί. Δικαιολογημένα, ούτε 99 χρόνια δεν περάσανε. Άσε τον παραμύθη Τσίπρα που κήρυξε κι αυτός, ένα ακόμα πόλεμο στο παρακράτος του πρωταθλήματος. Ο Τσίπρας μ' αυτά που λέει ίσως να σκέπτεται να περέμβει στο έργο της δικαιοσύνης.

Ο Πλατινί παρεμβαίνει στις δικαστικές επιτροπές της UEFA, το ερώτημα. Μήπως έκανε τη μαλακία ο Μαρινάκης και τζάμπα καλόπιασε τον Πλατινί, όταν αυτός δεν πλησιάζει τα πειθαρχικά όργανα της ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Δικαίωμα στη... δωροδοκία έχει και η Αλβανία