ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΣΕ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

πηγή: Intime
 

Δεν είμαι μάγος, ούτε βοηθός προφήτη. Φαινόταν από μακρυά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πρώην του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ. Από τότε που σταμάτησε τη μπάλλα, που του την σταμάτησαν, το παλληκάρι έπεσε σε λούκι. Έκανε περίεργα πράγματα. Ανισόρροπα.

Δεν είναι δύσκολο να γλυστρήσει κανείς, να ξεφύγει, όταν πέσουν πολλά στο κεφάλι του. Δεν είναι εύκολο για κάποιον υψηλής διασημότητας, ποδοσφαιριστή κι όχι, να εγκαταλείψει την επαγγελματική του καριέρα, αν δεν έχει προετοιμαστεί σχετικά. Στην περίπτωση αυτή το άτομο θα υποφέρει ψυχολογικά.

Τι συμβαίνει με τον Σισέ, που έχει βρεθεί στο κενό. Τραβήγματα με την πρώην σύζυγό του που τον έχει τρελλάνει, μη λέμε λεπτομέρειες. Ύστερα είναι ότι έπιασε αέρα ο Γάλλος διεθνής σε κάθε επιχειρηματική του δραστηριότητα. Χρωστάει και λεφτά, παίζει κι αυτό.

Είναι όλα αυτά μια εξήγηση της σύλληψής του με την κατηγορία εκβιασμού; Τίποτα δεν αποκλείεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Σισέ... δικαιολογείται που μ' άλλα τρία φρούτα ζήτησαν λεφτά από ποδοσφαιριστή της Λυών για να μη δημοσιοποιήσουν video σε ερωτικές στιγμές του σε παράνομο δεσμό.

Ό, τι κι αν γίνει. Η ζημιά έγραψε, ακόμα και με την απαλλαγή του Σισέ. Ότι δεν έχει καμμία σχέση στον τσοντοεκβιασμό.

Διαβάστε ακόμα:

Δικαίωμα στη ...δωροδοκία έχει και η Αλβανία