ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΝΤΕΡΜΠΥ

πηγή: Intime
 

Ο Δραμινός Γιώργος Κύζας σφυρίζει το ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Τι να σκέπτεται το παλληκάρι που μόλις δύο 24ωρα πριν τον βάπτισαν διεθνή, όταν καθαρίσανε σαν αυγό άλλους συναδέλφους του με το σήμα της FIFA.

Οι διαιτητές είναι άλλης φυλής άτομα. Κατ' αρχήν γνωρίζουν ότι η καριέρα τους δεν εξαρτάται από τους... ίδιους, δηλαδή από την ικανότητά τους. Από την απόδοσή τους. Με βάση... άλλα συμφέροντα, άλλα προσόντα, ασφαλώς όχι αξιοκρατικά, επιλέγονται και... παραμένουν στο παιχνίδι.

Τριάντα πέντε χρονών ο Ηλίας Σπάθας και τον ξήλωσαν, όπως από τον προδότη αξιωματικό αφαιρούν το βαθμό του. Άλλοι πρωτομπαίνουν στον πίνακα 35 χρονών και ο Σπάθας, 10 χρόνια πριν τον πιάσει το όριο έχασε το σήμα της FIFA. Λέμε μια περίπτωση.

Το φοβερό. Πονηρός διαιτητής αποκλείεται από τον πίνακα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή. Είναι η επιβεβαίωση ότι το κοράκι ήταν ύποπτο. Βρώμικο. Έκανε τα κέφια σε μία, σε κάποιες ΠΑΕ. Ποια είναι η συνέχεια;

Το φοβερό, που λέγαμε. Αυτόν τον διαιτητή που πέταξαν από τον πίνακα σαν πουλημένο, τον βλέπεις διορισμένο στην Επιτροπή Διαιτησίας! Οι ίδιοι που τον «έδωσαν» διότι το κοράκι ήταν πια σημαδεμένο, οι ίδιοι τον διορίζουν να διοικεί τη διαιτησία!

Διαβάστε ακόμα:

Με συμπάθεια στον Ολυμπιακό το κοράκι στο ντέρμπυ