ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ, ΟΧΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΣ...

πηγή: Intime
 

Τι μου είπε μια παληά καραβάνα παράγοντας από Παναθηναϊκό μερηά. «Άλλη αξία θα είχαν οι κουβέντες της ΑΕΚ αν έχανε μόνο 1-0 στο Καραϊσκάκη... Με το 4-0 χάνεις και το δίκαιό σου». Συμφωνείς; Με 1-0 θα έχανε τη δουλειά του ο Δέλλας;

Και ο άνθρωπος μου ανέφερε μια συγκεκριμένη περίπτωση: «Πάμε να παίξουμε Τούμπα, εποχή προπονητή Λάκη Πετρόπουλου, του αρχιγάτου, του μάρκα μ' έκαψες. Τον ρωτάω, πώς θα παίξεις, και ο παμπόνηρος Πετρόπουλος, Θεός σχωρέστον εκεί που είναι, μου είπε κι εγώ μαρμάρωσα...».

Τι του είπε ο Λάκης, που είχε κάνει προπονητής και στον Ολυμπιακό. «Θα παίξω έτσι ώστε αν χάσουμε, να χάσουμε μονάχα μ' ένα γκολ διαφορά... Το 2-1 θα είναι το καλύτερο!».

Γιατί ο Πετρόπουλος ξηγήθηκε έτσι; Επειδή με ήττα, 1-0, 2-1, ο Παναθηναϊκός θα είχε κάθε δικαίωμα να «μιλήσει». Να πει τα δικά του. Τι να πει η ΑΕΚ με το 4-0 του Ολυμπιακού, σου λέει:

Αν, όμως, ο Δέλλας έπαιζε χωρίς να το ρισκάρει μετά το πρώτο γκολ, η ΑΕΚ θα είχε κάθε δικαιολογία να μιλάει για τον λάισμαν. «Σας χαρίζω την διαιτησία». Ενώ με την τεσσάρα φεύγεις με το κεφάλι κάτω και δίχως μιλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ΑΕΚτζήδες έχουν ανάγκη το πρωτάθλημα