«ΔΕΝ ΠΑΕΙ» ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΥΝΤΩΡ, ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Τι λέει ο λογαριασμός. Πρώτα βλέπεις το λογαριασμό και μετά μιλάς. Λοιπόν, να δούμε τι παραγγείλαμε, τι φάγαμε, τι ξοδέψαμε. Όλα με βάση το λογαριασμό.

Επτά αγώνες, στη σούμα 11 πόντοι ο ΠΑΟΚ. Αυτό λέει ο λογαριασμός. Κι όχι μόνον αυτό. Δέκα πόντοι πίσω από τον Ολυμπιακό, πίσω στη βαθμολογία και από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.

Υπάρχει και ο λογαριασμός του προπονητή. Άλλο τι λες εσύ από την εξέδρα, ο άλλος που παριστάνει τον δημοσιογράφο, τον σχολιογράφο. Ο Ιγκόρ Τούντωρ, λοιπόν, μετά το 3-3
με Ηρακλή δεν είπε τα φθηνά και μεταχειρισμένα, ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, είμαστε άτυχοι. Είπε άλλα πράγματα ο Κροάτης.

Φάγαμε τρία αστεία γκολ, είπε ο προπονητής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίκτες μου στον αγώνα μαλακιζόντουσαν. «Είχαν αντιδράσεις σα μικρά παιδιά. Είμαι απογοητευμένος.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιάσαμε ούτε το 50%».

Για τον Μπερμπάτωφ, όμως, δεν τρέχει τίποτα, καμμία ανησυχία, όλα είναι... υπό έλεγχον, δεν χρειάζεται να προβληματίζεται ο κώουτς.

Μια στιγμή. Κάποια πράγματα δεν λέγονται με το στόμα. Δεν θα πει ο Τούντωρ, γκοσποντίνε Μπερμπάτωφ, σε βάζω στο παιχνίδι για να παίξεις, να είσαι παρών, όχι απών. Από σένα περιμένω πολλά, όχι τα ψίχουλα που μου δίνεις».

Τι είπε με το στόμα ο Τούντωρ: «Κάποιοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι απ' όλους. Εγώ διαλέγω τους 11 καλύτερους κάθε φορά». Είναι δυνατόν ο Μπερμπάτωφ να μη θεωρεί ότι
είναι ο καλύτερος; Να, όμως, με τον καλύτερο Μπερμπάτωφ, με τους καλύτερους του Τούντωρ, ο ΠΑΟΚ «δεν πάει», δεν μπήκε στην τροχιά τίτλου. Ποιος το λέει αυτό; Ο
λογαριασμός.

Διαβάστε ακόμα:

Το αξεπέραστο πρόβλημα με τον Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ