ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Ποιος βάζει στοίχημα το σπίτι του ότι απόψε ο Ολυμπιακός θα κερδίσει σίγουρα την Δυναμό Ζάγκρεμπ; Ασφαλώς και ο πρωταθλητής Ελλάδος είναι καλύτερη ομάδα. Αυτό δεν λέει τίποτα. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, όχι για κάτι άλλο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρπάξει το τρίποντο από τους Κροάτες. Το αξίζει. Δεν το δικαιούται, όμως! Είπαμε. Μιλάμε για την πουτάνα τη μπάλλα. Που δεν ξέρει τι είναι... δικαιοσύνη! Δύο δοκάρια είχε στο Ζάγκρεμπ η Δυναμό και δεν κέρδισε. Και ευκαιρίες, χωρίς να βάλει ούτε ένα γκολ στον Ολυμπιακό.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αιώνες ολόκληροι ο κόσμος δύσκολα να βγάλει από το παιχνίδι την ατυχία και την τύχη. Ούτε καντεμιά υπάρχει, ούτε φάρδος στο ποδόσφαιρο. Στέκεσαι στο αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο.

Αν ο Ιντέγε από τη γραμμή του άουτ έβγαζε φωτογραφία τα δύο κάθετα δοκάρια θα διεπίστωνε ότι το άνοιγμα ήταν τόσο όσο χώραγε μια μπάλλα. Κι όμως, κατάφερε να σκοράρει. Χίλιες φορές να ξανασουτάρει από την ίδια θέση δεν θα στείλει τη μπάλλα στο πλεκτό.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει απόψε 3-0. Καμμία έκπληξη. Ούτε έκπληξη θα 'ναι να χάσει 1-0. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Υπάρχει αποτέλεσμα. Τρία αποτελέσματα. Και τα τρία μέσα είναι.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κινηματογραφικό σενάριο που γράφεται τη στιγμή που παίζεται ο αγώνας.

Διαβάστε ακόμα:

Και για Αλαφούζο η εξεδρα θα αποφασίσει