ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ «ΔΕΙΧΝΕΙ» Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΥΖΑ

πηγή: Intime
 

Σκέψου να μην κέρδιζε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι. Τι άλλο βαρύτερο θα έβγαζε με επίσημη και δημόσια τοποθέτηση. Όχι αέρα πατέρα από… κύκλους του Παναθηναϊκού, ούτε να σηκώσουν τα παπαγαλάκια με το στυλό το καθήκον της καταδίκης στα κοράκια.

Ο Παναθηναϊκός είναι στόχος της εγκληματικής οργάνωσης, επιμένει ο ίδιος προσωπικά Αλαφούζος. Πιο ξεκάθαρα και επώνυμα δεν γίνεται από τον καναλάρχη. Που υποστηρίζει ότι είναι στημένη δουλειά η συνωμοσία να κτυπηθεί ειδικά ο Παναθηναϊκός. Και ότι με τον Κύζα στο ματς με τον Ατρόμητο δόθηκε το «μήνυμα» στις μαυροφόρες της προσεχούς αγωνιστικής, στο ντέρμπυ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ολοφάνερο είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «δείχνει» με τεντωμένο χέρι τον υφυπουργό αθλητισμού Κοντονή Σταύρο. Ζητάει απ’ αυτόν τον πολέμιο της διαφθοράς να σταματήσει εδώ και τώρα τη δράση του παρασκηνίου στο πρωτάθλημα.

Σε ποιόν άλλον να απευθυνθεί ο Αλαφούζος. Ποιος να φρενάρει την εγκληματική οργάνωση. Όχι, βέβαια, οι ίδιοι οι συμμορίτες του συνδικάτου. Η Δικαιοσύνη ό,τι ήταν να κάνει το έκανε, κι αυτό που έκανε ήταν μια χόρτα όλους αυτούς, που κατά τον Αλαφούζο και την επίσημη καταγγελία του, πλουτίζουν σαν όργανα της εγκληματικής οργάνωσης.
Μένει ο Κοντονής Σταύρος. Ο ανύπαρκτος. Ο νεκρός. Που βγάζει μόνο λόγους. Όπως οι παπάδες ψέλνουν στον τάφο του πεθαμένου. Κάνει κάτι άλλο ο γραφικός Ζακυνθινός;

Κι όμως! Είναι σίγουρο ότι θα κάνει ο σύντροφος Κοντονής Σταύρος. Όπως έκανε στο ντέρμπυ Ολυμπιακός- ΑΕΚ 4-0. Με περηφάνια, είπε, έγινε σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Παραμονές του ντέρμπυ Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός ο Κοντονής Σταύρος θα αποδείξει με το στόμα ότι δεν πληρώνεται τζάμπα. Θα συστήσει… αυτοσυγκράτηση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, και μετρημένα λόγια από την διοίκηση της ΠΑΕ.