ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟΥ... ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Περίεργη επιλογή απο τον... γάτο Ιβάν Σαββίδη. Έδωσε δουλειά στον πρώην διαιτητή Τάσο Κάκο. Περιεργότατη επιλογή. Και ακαταλαβίστικη. Να εξηγήσω.

Κατ' αρχήν, για πρώτη φορά στα χρονικά μια ΠΑΕ, επίσημα και φανερά, βαπτίζει στελέχη της δύο πρώην σφυρικτράκηδες. Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, έχει και συνεχίζει να κρατά τον πανέξυπνο Μάλαμα Τεβεκέλη, τον πρώην ασφαλίτη μπάτσο και... οπλίζεται και με τον Κερκυραίο Τάσο Κάκο. Που λόγω ποδοσφαιρικών φρονημάτων ήταν δύσκολο να διοριζόταν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, να παίρνει ένα χαρτζηλίκι 4.000 ευρώ μηνιαίως.

Άρρωστος βάζελος ο Κάκος. Του θανάτου οπαδός του Παναθηναϊκού. Άσχετο αυτό. Ο Ιβάν δεν τον πήρε στον ΠΑΟΚ σαν οπαδό, αλλά σαν επαγγελματία. Για ποιο λόγο, όμως; Κάνω σίγουρη πρόβλεψη και μακάρι να διαψευστώ. Δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ ο Κάκος. Έχει τέτοιο χαρακτήρα, που δύσκολα να αποδώσει σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Παρακάτω. Είναι αστείο και μόνο να το σκεφθεί κάποιος ότι οι διαιτητές θα δείξουν... κατανόηση, θα έχουν ένα σεβασμό στον ΠΑΟΚ επειδή θα... δουλεύει ένας πρώην συνάδελφός τους, ο Κάκος. Το ξεχνάμε αυτό.

Η Ξάνθη έχει τον Καζναφέρη. Ο Αστέρας είχε τον Μποροβήλο, πριν γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ. Διεθνείς διαιτητές και οι δύο όπως ο Κάκος, ένας ακόμα στον ΠΑΟΚ, μετά την καμπίσια αλεπού, λέω για τον Τεβεκέλη.

Ο Μποροβήλος ποτέ των ποτών, σαν παράγοντας του Αστέρα, δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Επειδή δεν έχει καμμία δουλειά εκεί μέσα. Ο Κάκος θα κάνει επισκέψεις συναδελφικές, σαν εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Και αυτές θα έχουν αποτέλεσμα; Το αποκλείω με την υπογραφή μου.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ χωρίς Ιβάν και ανοσοποιητικό σύστημα