ME TON KAKO O IBAN ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Είναι ο μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ. Καλώστονα με το μεγάλο νέο. Είναι αυτός που βάζει τα λεφτά στην ομάδα. Κι αυτό το ξέρουμε. Όχι ότι τα βάζει τα λεφτά, αλλά ότι τα σκορπάει. Αυτό ξέρουμε, αυτό βλέπουμε. Ότι τα πακέτα του Ιβάν δεν πιάνουν τόπο.

Αυτό που επίσης ξέρουμε είναι ότι ο Ιβάν δεν είναι το αφεντικό στον ΠΑΟΚ. Μεγαλομέτοχος είναι, όπως χορηγός και οικονομικός υποστηρικτής, όμως όχι αφεντικό. Δεν έχει την εξουσία στα χέρια του, δεν ελέγχει το μαγαζί ο ίδιος.

Τα κουμάντα τους στον ΠΑΟΚ, ο καθένας στον τομέα του, τα κάνουν ο Άρνεσεν, ο Τούντωρ, ο Αγγελίδης, αυτός που ασπρίζει τις γραμμές στην Τούμπα, αυτός που μαζεύει τις μπάλλες στις προπονήσεις. Όλα, χοντρά και ψιλά, «δουλεύουν» στον ΠΑΟΚ χωρίς το «αφεντικό» να έχει επαφή με το καθημερινό γίγνεσθαι στην ΠΑΕ και τα αποδυτήρια.

Και ξαφνικά ο Ιβάν, που στην πραγματικότητα είναι εκτός ομάδας, ένας τουρίστας στον ΠΑΟΚ, αποφασίζει να φέρει τον Τάσο Κάκο. Για ποιο λόγο; Ψάξε βρες. Ποιος τον σύστησε τον Κερκυραίο πρώην διαιτητή; Το.. μυστικό του Ιβάν.

Μπαίνουν στο παιχνίδι οι... οργανωμένοι. Δεν θέλουμε τον Κάκο! Ανοικτή αμφισβήτηση στον μεγαλομέτοχο, ότι δεν είσαι το αφεντικό. Ότι δεν μπορείς να αποφασίζεις χωρίς να μας ρωτάς.

Αν πράγματι είναι αφεντικό ο Ιβάν, αν πράγματι θέλει να γίνει το αφεντικό στον ΠΑΟΚ οφείλει να πει δημόσια. Έχω από πρώτο χέρι την ευθύνη σ' ό, τι γίνεται στον ΠΑΟΚ, εγώ αποφασίζω για όλα, όλοι είναι υπόλογοι απέναντί μου. Στον δε Κάκο αναθέτω τούτα κι εκείνα τα καθήκοντα και περιμένω να βοηθήσει την ΠΑΕ και την ομάδα με τις υπηρεσίες που θα προσφέρει.

Είναι επιπολαιότητα, είναι προχειρότητα, είναι αρπακολισμός να προσλαμβάνεται ένα επαγγελματικό στέλεχος π.χ. Κάκος, σε μια ανώνυμη εταιρεία με την προοπτική... ό, τι κάτσει. Κι αν δεν βγει, τον Κάκο και τον κάθε Κάκο, τον στέλνουμε απ' εκεί που ήρθε.

Αφεντικό με τα όλα του θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης αν πείσει τον κόσμο για την επιλογή του, που θα είναι οφέλιμη στον ΠΑΟΚ. Μέχρι σήμερα οι αφηρημένη τέχνη ερασιτεχνικές επιλογές του Ιβάν εδώ και 4 χρόνια κρατάνε την ομάδα στο ίδιο ταμπλώ όπως επί... Γούμενου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί στην Αθήνα δεν παίρνουν στα σοβαρά τον ΠΑΟΚ